Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab

Ifølge Bro er der en god forklaring på, at han kyssede med Klara under optagelserne til ‘Paradise Hotel’.

Af Louise Vilsbøl - 14. juni 2019 kl. 8:44

I torsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ tjekkede sangeren bag titelmelodien til programmet, Bro, ind på hotellet. Det satte gang i et brag af en fest, og der blev uddelt hede kys til blandt andet Teitur, men det stopper ikke der, for i tirsdagens program kan man se Bro kysse intimt med Klara.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
Bro har i godt et år dannet par med den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Elina, og derfor kommer den intime stund med klara under optagelserne til ‘Paradise’, som fandt sted i oktober og november, bag på mange af sangerens fans, og nu forklarer han sig.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan ‘De unge mødre’-parret Mikkel og Martinna holder liv i kærligheden.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise single igen: Han løj om alt
– Måske nogle af jer har set det afsnit af ‘Paradise’, som er lagt på Viaplay her til aften? Det tænker jeg, derfor kommer jeg lige med en update. Da programmet blev optaget, var Elina og jeg ikke sammen. Jeg var sgu’ trist over det, og jeg lod mig rive med af en af deltagerne. Elina og jeg er sammen den dag i dag. Jeg håber ikke, at mine handlinger har såret nogen, og vil lige give jer et godt råd med på vejen: Hold fast i den I elsker. Kæmp for det! Et kys er flygtigt, men kærligheden er dyb. Den er svær at finde, så pas på den, skriver Bro på Instagram.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
Som kommentar på billedet har hans kæreste lavet et hjerte med en pil igennem, og hun viser altså, at alt er tilgivet, og de er kommet videre fra episoden, som nu ligger mere end et halvt år tilbage. Så sent som for to dage siden har Elina da også lagt et billede op af sig selv og kæresten, hvor hun skriver, at hun elsker ham.
Se begge opslag herunder.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

 

View this post on Instagram

 

appreciation post ? jeg elsker dig min spyflue

A post shared by Elina Ea (@elinaea) on