Mascha Vang: 2017 har været det værste år

Mascha Vang har ikke haft et nemt år, men hun har lært meget af det og er klar til at slå en streg i sandet.

Af Louise Vilsbøl - 27. november 2017 kl. 07:25

I forrige uge afslørede den smukke blogger og forretningskvinde Mascha Vang, at hun havde solgt sit blogger-netværk, Blogly, til Bloggers Delight, fordi hun ville have mere tid til sin datter og prioritere sin tid endnu mere, end hun har gjort tidligere. I den forbindelse nævnte hun, at der det sidste halve år var sket nogle ting, som havde sat livet i perspektiv, og nu åbner hun op om, hvordan hun nåede dertil.
– For at sige det, som det er, så har 2017 været det værste år længe. Lige fra klokken slog midnat nytårsnat, har det gået skævt. Der er sket virkelig mange dårlige ting det seneste år, private ting, shitstorm, dødstrusler, kræft, break-up, snyd og svigt fra dem jeg troede, der var mine bedste allierede, skriver Mascha på sin blog og uddyber:
LÆS OGSÅ: Mascha Vang køber unge fyre
– Folk der havde hænderne dybt i honningkrukken og mails fra fremmede, der fortale, hvordan “veninder” udleverede private ting om mig højlydt i en kø eller i et fly. Der har været mange oplevelser, der har såret og skuffet mig, fået mig til at trække mig i mange sammenhænge, fået mig til at føle mig ensom, men også smidt brænde på mit indre bål, hvor en flamme bare nægter at gå ud.
Mascha Vang understreger, at hendes flamme stadig brænder, og nu har hun fået ryddet op i en sådan grad, at hun ser lyst på fremtiden og føler, at hun er “on fire”, og hun har da også en god nyhed.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’
GALLERI: Maschas vilde forvandling
– Der har virkelig været langt mellem de gode oplevelser i år. Tydeligst for mig står naturligvis, at min mor i denne uge er rask og færdig med kemo og stråler, det betyder alverden for hele familien, jubler Mascha på bloggen.
Nu er den smukke blogger klar til at slå en streg i sandet, som hun gør hvert år til nytår, og en af de ting, hun vil have fokus på i 2018, er kærlighedslivet. For flere clairvoyanter har ifølge bloggen sagt til hende, at hun vil få en søn inden længe, så nu er målet at finde faren. Læs hele Maschas indlæg på bloggen her.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang bliver filmstjerne: Min pigedrøm er gået i opfyldelse
LÆS OGSÅ: Landmand-Jørn afslører: Dét skal vores barn hedde