Landmand-Jørn afslører: Dét skal vores barn hedde - Her & Nu

Landmand-Jørn afslører: Dét skal vores barn hedde

‘Landmand søger kærlighed’-deltageren og kæresten kender endnu ikke kønnet på deres barn, men navnene er på plads.

Af Jonas Sand - 22. november 2017 kl. 19:29

Det var en lykkelig Jørn Andersen fra 2015-udgaven af ‘Landmand søger kærlighed’, der i sommer afslørede over for Realityportalen.dk, at han havde friet til sin kæreste, som han også skal have et barn – sit første – med i starten af det nye år.
Hans forlovede, 32-årige Carola Thomsen Schmidt, som han mødte efter optagelserne, hvor hun sammen med sin syvårige datter flyttede ind på gården, har termin 14. januar. Her kommer der et ekstra barn i huset, og det glæder de sig i den grad til.
– Alt går godt, og ja, vi er bare klar (til at blive forældre, red.). Det har Carola bare styr på. Indtil nu er alt gået godt i graviditeten. Hun har det godt, og hun nyder at gå hjemme og gøre klar, fortæller Jørn til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand’-fyr skal være far
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fiasko’: Alle forholdene er gået i vasken
Styr på navnene
Landmanden har tidligere fortalt, at hverken han eller Carola ønsker at vide barnets køn, før det kommer til verden. Sådan er det stadig, men parret ved alligevel allerede, hvad det nye familiemedlem skal hedde.
– Men vi har to navne – alt efter hvad det bliver: Emil og Esther, afslører Jørn og fortæller, at det er navne, de begge kan lide.
– Der er ikke en speciel årsag til det, men vi var begge to hurtigt enige om navnene, fortsætter ‘Landmand søger kærlighed’-deltageren.
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes og have barn
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Nichlas jubler: Jeg har mødt en pige
LÆS OGSÅ: Derfor er Ulla og Brian ikke sammen i dag