Mads Christensens livskrise: Flyttet fra familien

Den ellers så selvsikre modeekspert går nu til psykolog for at komme til bunds i sine selvværdsproblemer.

Af Nikolaj Vraa - 15. marts 2020 kl. 15:58
Selv om Mads Christensen, 55, i weekendens ‘Mads og Monopolet’ gav indtryk af at skulle skilles fra sin hustru gennem 20 år, Camilla Barner-Christensen, så arbejder parret på at finde ud af det sammen.
– Der er ikke indgivet skilsmissebegæring. Hvis jeg har formuleret det som, at vi skal skilles, har jeg formuleret mig kluntet i programmet. Men jeg er flyttet fra Camilla, sagde han bagefter til Ekstra Bladet.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne ramt af leukæmi: Det var et chok
Mads Christensen flyttede for fire måneder fra Camilla, som han har tre børn med. Han bor for tiden på sin båd og går til psykolog for at bearbejde de problemer, der er skyld i krisen.
– Det er en del af en længere og større proces. Jeg er ked af den måde, mit liv har formet sig på, og jeg går og bokser med nogle selvværds-issues, forklarer forfatteren og modeeksperten, der i tidligere interviews har talt om ensomheden i sit job.
LÆS OGSÅ: Skuespiller Claes Bang: Fedtet skal væk
LÆS OGSÅ: Ankerstjerne klar til ‘Vild med dans’