‘Luksusfælden’-deltager svarer Søren Pape igen: Tag dig sammen

Den 27-årige kontanthjælpsmodtager, Imad, vil ikke finde sig i politikerens kommentar omkring hans situation.

Af Lotte Knudsen - 7. oktober 2021 kl. 18:02

‘Jeg var ved at få kaffen galt i halsen ‘. Sådan starter Søren Pape Poulsen et opslag på Facebook, hvor han kommenterer på det seneste afsnit af TV3-programmet ‘Luksusfælden’. I programmet  følger man den 27-årige kontanthjælpsmodtager, Imad, som bor i Slagelse sammen med sin kæreste Isabella og deres to små børn.

LÆS OGSÅ: Oprevet ‘Luksusfælden’-deltager: De er nogle røvhuller

Efter en lang opridsning af programmet slutter politikkern af med at skrive, at kassen skulle lukkes med det samme for en type som Imad.

Hvis Imad ikke i forvejen var oppe i det røde felt grundet produktionens fremlægning af hans situation, så kom han det i hvert fald, da han så politikerens opslag.

– Tag dig sammen og pas dit eget, siger Imad om politikeren til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg behøver ikke at forsvare mig selv, men til orientering har jeg ikke noget i mod at tage et arbejde som renovationsarbejder. Jeg har bare ikke det store kørekort til det, forklarer Imad.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe raser: De skulle ha’ valgt en anden pauseklovn

Derudover pointerer Imad også, at han ikke har gået på 11 uddannelser, som det bliver fremlagt i programmet. Han har kun gået på 3.

Ifølge Imad er der tale om rasisme, og det vil han ikke finde sig i.

– Den eneste grund til, at Søren Pape og andre politikere kommenterer på episoden, er fordi, at jeg er en muslimsk mand med et fremmedklingende navn og en kone med tørklæde. Jeg synes, at de bør bruge deres energi et andet sted, afslutter Imad.

LÆS OGSÅ: Reality-babe smed 77 kilo og fik en spiseforstyrrelse