‘Paradise’-babe raser: De skulle ha’ valgt en anden pauseklovn

’15 minutes of fame’ i Mexico, og så gik turen hjem igen.

Af Lotte Knudsen - 6. oktober 2021 kl. 20:00

Den nyeste gæst på ‘Paradise Hotel’, Vanessa Johannsen, nåede lige akkurat at få sine ’15 minutes of fame’ på det glamourøse hotel, før at hun igen måtte pakke kufferten og vende retur til Danmark. Det var den unge blondine ikke helt tilfreds med. Dog var hendes vrede hverken rettet mod ‘bødlen’ David eller nogle af de andre deltagere.

– Jeg har været sur i rigtigt lang tid på produktionen. Jeg synes, at min opgave var fejlplaceret. At give en fredning til en anden pige, gør jo at jeg mister endnu en mulighed for at komme ind, forklarer Vanessa Johannsen til Realityportalen

At starte med at være skytsengel for herefter selv at ryge ud på r** og albuer fik Vanessa til at føle sig en smule til grin.

LÆS OGSÅ: Oprevet ‘Luksusfælden’-deltager: De er nogle røvhuller

– Jeg var i Mexico i knap 14 dage, og jeg fik en god lille ferie. Jeg er glad for oplevelsen, og jeg fortryder det ikke, men jeg synes alligevel, at de skulle have valgt en anden pauseklovn, slår hun fast.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Vanessa og Anthon fortæller om sæson 18 af ‘Paradise Hotel’…

Vanessa har været i kontakt med produktionen af flere omgange, dog har hun modtaget samme svar hver gang.

– De siger, at alle tjekker ind på lige vilkår. Den køber jeg alligevel ikke, fortæller Vanessa.

LÆS OGSÅ: Populært reality-program er tilbage

Heldigvis bød opholdet på flere nye bekendtskaber og en kæreste. Konklusionen må derfor være at Vanessa Johannsen ikke har held i spil men held i kærlighed og venskab.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-fyr bryder sammen: Over grænsen