'Love Island'-drama: Deltager skrider efter følelsesladet diskussion

Emilie forlod villaen og TV3-programmet og er rejst hjem til Danmark.

Af Jonas Sand - 7. november 2018 kl. 23:00

‘Love Island’ blev en deltager fattigere i aftenens afsnit, da 22-årige Emilie Schwabe pludselig forlod TV3-programmet. Det var dog hverken seere eller produktionen, der fik hende sendt hjem til Danmark. I stedet valgte hun selv at trække sig.
I programmet kom det ikke frem, hvad den præcise årsag til hendes pludselige exit var, og det ønsker TV3 heller ikke at oplyse efterfølgende.
– Af personlige årsager har Emilie forladt villaen her til aften. Vi har været glade for at have Emilie med i ‘Love Island’ og ønsker hende det bedste fremadrettet – også med kærligheden, siger Mikal Kjær-Hansen, redaktør på ‘Love Island’, til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk meldte sig til programmet få timer efter brud
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn

“Du har ødelagt det for mig”

Dermed blev det altså til kortere tid i villaen end først planlagt for Emilie, der startede med at stå stærkt med Nikolaj, som hun ikke lagde skjul på, at hun hurtigt fik stærke følelser for. I sidste ende var det dog ikke helt gengældt, og de endte med at gå fra hinanden.
Flere gange endte de i skænderier og diskussioner, og Emilie havde svært ved at vænne sig til den nye situation med, at de to ikke længere var et par. Det skete igen aftenen inden det pludselig exit, hvor Emilie bad om at snakke med Nikolaj, og der blev talt med store bogstaver og med mange følelser.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører romantisk forhold til ‘Love Island’-kvinde
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup afslører hemmeligt forhold til ‘Love Island’-deltager
– Det er en trist situation mellem Emilie og mig, men jeg er nødt til at gøre det definitivt forbi ordentligt – som i helt ordentligt forbi, fortalte Nikolaj til kameraet, inden han gjorde det klart over for Emilie, at han ikke troede på, at hun havde det så godt, som hun gav udtryk for, at hun havde.
– Du har gjort det så mange gange nu og sagt: “Ja, jeg skal komme over det, og jeg har det fint”. Men det er det samme gang på gang, hvor du danser og siger til pigerne, at du har det så perfekt. Så går der to minutter, og så sidder du og græder og siger, at jeg er drømmefyren, og at du ikke kan se mig være sammen med en anden herinde og alle de her ting. Du siger det ene og gør det andet konstant, og det frustrerer mig sindssygt meget, sagde han til hende.
Nikolaj gjorde det derfor definitivt forbi og sagde til hende, at hun havde ødelagt ‘Love Island’ for ham. Det var noget, der tydeligt rørte Emilie, der begyndte at græde, og morgenen efter var hun altså væk og havde forladt programmet af personlige årsager, som det altså blev forklaret på skærmen. Men det vides ikke, om den samtale havde noget med Emilies exit at gøre.
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Emilie, der allerede er vendt tilbage til Danmark, men det har endnu ikke været muligt.
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske
LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ‘Love Island’?