Nikita Klæstrup afslører hemmeligt forhold til 'Love Island'-deltager - Her & Nu

Nikita Klæstrup afslører hemmeligt forhold til 'Love Island'-deltager

Nikita Klæstrup kender en af deltagerne i ‘Love Island’ særdeles godt.

Af Louise Vilsbøl - 1. november 2018 kl. 13:06

I ekstra-programmet ‘Love Island Studio’ dukker Nikita Klæstrup pludselig op, for det viser sig nemlig, at hun har et nært forhold til en af villaens beboere.
LÆS OGSÅ: Man kan stadig nå at være med i ‘Love Island’ 2018
– Cindy er en af mine gode veninder, så det var helt exciting at se hende på tv, jeg var bare sådan, vi skal have mere Cindy i det her afsnit, fortæller Nikita Klæstrup, som dog ikke er meget for at afsløre detaljer om Cindy og Jamies forhold.
– De kender i hvert fald hinanden lidt, jeg skal nok lade være med at sige for meget, for jeg ved ikke, hvor meget jeg må sige for Cindy. Men måske får man historien inde i programmet, lyder det kryptiske svar.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager har fået frataget kørekortet

Man skal være nervøs for Cindy, hvis…

Hun vil dog gerne fortælle, at selvom veninden er gudesmuk, så er hun ikke typen, pigerne som sådan skal være bange for, for hun ville aldrig gå ind på splitte et par, der har det godt sammen, mener Nikita.
– Men hvis man ikke ved, hvor man har sin partner lige nu, så skal man være nervøs for, at Cindy er kommet ind, for man kan ikke undgå at blive forelsket i hende. Jeg har et girlcrush på Cindy, afslører Nikita Klæstrup.
Umiddelbart er der dog ikke nogen af fyrene, der er Cindys type, vurderer Nikita Klæstrup, men vi må vente og se, om det måske ikke slår klik alligevel – det ser da ud til, at hende og Jamie er ved at finde melodien.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3
LÆS OGSÅ: Tv-fiasko: Derfor er ‘Love Island’ stadig en succes