'Løvens hule'-stjerne udvider familien - Her & Nu

'Løvens hule'-stjerne udvider familien

De fleste bliver nok lidt bløde i knæene, når de ser ‘Løvens hule’-investorens nye familiemedlem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. maj 2020 kl. 19:25

Selvom coronakrisen har medført problemer for Christian Arnstedt og nogle af hans mange virksomheder, blandt andet solbrilleforretningen MessyWeekend, så har ‘Løvens hule’-investoren klaret sig igennem krisen med forskellige tiltag som for eksempel en række online aktiviteter. 
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter
Og heldigvis har foråret ikke kun budt på udfordringer og hårdt arbejde for at holde forretningerne kørende. For igår viste 31-årige Christian Arnstedt en meget lille og nuttet størrelse frem på sin Instagram-profil.
– Vores familie har fået en lille, ny ven, skriver han under en række billeder af en hundehvalp.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Løvens Hule’
Sidste sommer blev han blev gift med Charlotte Reventlow, som han bor sammen med i en villa til 16 millioner kroner på Baunegårdsvej i Hellerup. Parret har ikke fået børn endnu, men måske er den lille labrador første skridt i processen.
Christian Arnstedt var for første gang en af løverne i panelet, da det populære DR-program blev vist i begyndelsen af  januar i år.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afslører ukendt fortid
Den kun 31-årige løve er medstifter af millionvirksomheden Blazar Capital, der investerer i nye brands og koncepter. Blandt andet står Clazar Capital bag virksomheden Nordgreen, der laver ure. Han er uddannet fra London School of Economics og har syv års erfaring fra McKinsey & Company, hvor han blev en af Europas yngste Associate Partners i en alder af 27 år.
Herunder kan du se Christians Arnsteds billeder af parrets nye hundehvalp.