Linse bekræfter nyt program: Kvæstet efter uheld

Nu løfter Linse lidt af sløret for sit kommende program med Didde.

Af Emilie Holm Egebro - 12. september 2019 kl. 09:04

I sidste uge kunne HER&NU afsløre, at Linse dukker op i et nyt program på TV3, når den aktuelle sæson af ‘Familien fra Bryggen’ er slut. Netop nu er hun nemlig igang med at optage en ny serie med veninden Didde Skjelmose. De to tager rundt i hele Danmark og besøger forskellige landsmænd.
LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taber på ‘Stjerne Boksing’: Vi er i underskud økonomisk
Indtil nu har hverken Linse eller TV3 ønsket at bekræfte den nye serie, men nu løfter Linse lidt af sløret overfor HER&NU:
– Jeg kan ikke fortælle sig meget om programmet, det skal TV3 gøre, men Didde og jeg skal rundt omkring i landet og mærke og snakke med folk. Ikke så meget kigge på turistting, det er der så mange, der gør. Det, jeg har lyst til, er at snakke med folk. Hvorfor er de det her sted i Danmark, og hvorfor elsker de deres by eller ø? Hvorfor forlader de det ikke? De er jo lidt ligesom mig, som er en rigtig Brygge-pige, men jeg har jo forladt Bryggen, og det kan jeg jo også fortælle en masse interessant om. Og sådan er det jo også for andre folk og deres steder i Danmark, afslører Linse og fortæller, at hun for nyligt var meget uheldig på optagelserne:
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager stor beslutning om ‘Stjerne Boksning’
LÆS OGSÅ: WHAT: Stjerne Boksning forsøgt saboteret
– Vi er jo allerede gået igang med optagelserne, og jeg forstuvede og brækkede min fod, da vi var på Bornholm. Vi var ude at sejle i en fed speedbåd med nogle dejlige mennesker, og så var vi ude på kajen for at snakke med nogle folk, hvorefter jeg så skulle ned i båden igen efter optagelserne. Desværre gled jeg og vrikkede om, fordi jeg landede helt forkert. Og så var min fod altså både forstuvet og brækket, lyder det fra Linse.
Se hele interviewet med Linse øverst i artiklen, hvor hun også fortæller om familiestriden med Mikkel og Lea Kessler.
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

Da Linse ankom til ‘Stjerne Boksning’-stævnet havde hun tagt smertestillende og foden var tapet op (Foto: Henrik Petersen)


LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe jubler: Sådan blev jeg reddet af Geggo og Cengiz