Laura og Isse skaber drømmen uden programmet

Laura og Isse har ikke mistet håbet om at få det perfekte sommerhus.

Af Rikke Lynge - 23. juni 2020 kl. 14:57

Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir blev kendt i TV 2-programmet ‘Sommerdrømme’, hvor de sammen med tre andre par dystede om at vinde et sommerhus. Det blev programmets alderspræsidenter Cassia og Charles, der løb med sejren, men det har ikke stoppet Laura og Isses drøm for at få et sommerhus.

– Vi har ikke lagt hele ‘Sommerdrømme’-oplevelsen bag os, og det kribler stadig i vores fingre, så vi kigger dagligt på nettet for at se, om det perfekte sommerhus dukker op, fortæller Laura til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Isse og Laura fra ‘Sommerdrømme’: Vi var ved at give op

Og selvom Laura og Isse begge er begejstret for vestkysten, så kigger de på sommerhus tættere på hjemadressen i København.

– Vi er åbne over for det meste, men vi kigger primært på Sjælland og gerne et billigt et, som vi selv kan sætte i stand. Men vi er også åbne, hvis der nu dukker en grund op, så vi selv skal bygge fra bunden af, fortæller Laura.

Laura og Isse havde også et ønske om at booke deres “eget” sommerhus i Hvide Sande nogle dage i sommerferien, men sådan bliver det desværre ikke i år.

– Vores hus er fuldt booket, så vi har lånt et andet sommerhus i Søndervig. Vi har dog været forbi og kigge lidt i Hvide Sande og besøgt Cassia og Charles, som er i deres sommerhus i denne uge.

LÆS OGSÅ: Tattoo-Morten efter operation: Jeg var tæt på kun at blive 43 år

Bygger også i lejligheden

Det unge par Laura og Isse, der inden de var med i ‘Sommerdrømme’ ikke vidste, hvordan en boremaskine virkede, er i dag dygtige gør-det-selv-mennesker. På hjemmefronten har Isse lagt nyt badeværelse, og et andet centralt rum bliver snart også istandsat.

– Vi har faktisk netop bestilt køkken hos Svane, som vi skal sætte op i start september. Vi kører ‘Sommerdrømme’-stilen videre derhjemme, så vi har faktisk valgt et nærmest identisk køkken med det fra sommerhuset, afslører Laura, der har færdiggjort sin uddannelse og nu kan kalde sig cand.soc.HRM

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe skal hjælpe døende patienter

– Mit forsvar gik så godt – over al forventning, fortæller Laura, der også har sikret sig fuldtidsjob.

– Jeg har sikret mig job som HR Coordinator hos Flying Tiger Copenhagen, der hvor jeg også har været studenter assistent.

LÆS OGSÅ: Kæmpede mod hash: Michael bliver den første storbonde i ‘Hjem til gården’