Lars og Mads Mikkelsens store tab: Mor er død - Her & Nu

Lars og Mads Mikkelsens store tab: Mor er død

Skuespiller-brødrenes morer død efter knap et halvt år på plejehjem.

Af Nikolaj Vraa - 27. november 2019 kl. 09:29

Blot otte måneder efter tabet af deres far, Henning, har Lars og Mads Mikkelsen også mistet deres mor. Bente Mikkelsen døde ifølge Folkeregistret onsdag den 6. november. Hun blev 77 år.
– Jeg har ingen kommentarer. Det holder vi privat, lyder det venligt fra Lars Mikkelsen, 55, da HER&NU ringer for at kondolere. Det har ikke været muligt at træffe Mads Mikkelsen, 54.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
Bente Mikkelsen, der var pensioneret sygehjælper, flyttede ifølge HER&NU’s oplysninger i sommer fra sin villalejlighed i Nykøbing Sjælland til et plejehjem på Østerbro. I 2009 fortalte hun SE og HØR, at hun var meget stolt af sine to sønner, der er blandt Danmarks bedste skuespillere.
– Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at de skulle den vej. Men de har jo tydeligvis talent, for de har begge to så lynende travlt, sagde Bente, der samtidig indrømmede, at hun på grund af afstanden ikke så dem tit, som hun havde lyst.
– Men jeg er jo heldigere stillet end så mange andre, for mine sønner og deres familier er evig og altid i bladene. Så klipper jeg ud og holder mig ajour på den måde. De er også søde til selv at sende billeder, fortalte Bente Mikkelsen til SE og HØR.
LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen