Landmand Svend om speeddaten: Det skete bag kameraet

Den ældste landmand i ‘Landmand søger kærlighed’ havde det ikke godt i tiden op til, at jagten på en at dele livet med skulle begynde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 31. august 2021 kl. 21:01

I aftenens afsnit ‘Landmand søger kærlighed’ kunne man se den snart 74-årige Svend Erik Poulsen tage på speeddate med fem dejlige damer. Her var han i vante rammer på Aarøsund Badehotel i det sønderjyske, men alligevel følte han sig på ingen måde tryg ved situationen.

LÆS OGSÅ: Ærlige Christiane: Derfor går jeg ikke i kjole med bar ryg

– Jeg var rigtig, rigtig nervøs første gang, vi skulle optage. Ikke da jeg læste brevene, men da jeg skulle på speeddate. Der var jo mange kameraer på og en masse kvinder, jeg ikke havde mødt endnu. Ej, der var jeg nervøs. Det var nok den dag i mit liv, hvor jeg har været mest nervøs, fortæller Svend, der godt nok også rystede lidt på hånden, da han skulle hælde vin op til sin første date i rækken, 69-årige Mary-Ann.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-vindere: Sådan går det i dag

Men ellers formåede landmanden fra Vojens faktisk at bevare roen og endda byde en af kvinderne op til dans. Det var også mest i tiden op til daten, han havde mærket nervøsiteten i kroppen.

– Det er ligesom med dyrene, så render man og tisser hele tiden. Det var slemt. Men nervøsiteten forsvandt fuldstændig, på dag to var der ingenting mere. Og da vi først gik i gang med speeddaten, gik det rigtig fint, og det var jo også kun et øjeblik, vi fik til at snakke sammen, siger Svend og påpeger, at selvom meningen med speeddating netop er, at man på kort tid skal møde en masse singler, så er tiden altså for kort.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor har jeg droppet Princess

– Jeg synes, det er for lidt. Man lærer dem ikke at kende, og så skal du straks sende en hjem, og man har jo kun snakket sammen to minutter ved et bord over et glas vin eller vand. Der kunne jeg godt ønske mig mere tid.

Om Svend har fundet kærligheden eller ej, vil tiden jo vise, og han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at sige noget om, hvad han tænkte om kvinderne i begyndelsen af forløbet. Men han står tilbage med en følelse af, at det udelukkende har været en positiv oplevelse at være med i ‘Landmand søger kærlighed’.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde lagt for had: Får dødstrusler