Natascha Linea: Derfor har jeg droppet Princess

Den unge mors royale fornavn er nu fortid, og det er der god grund til.

Af Louise Vilsbøl - 29. august 2021 kl. 18:55

For tre år siden valgte en jublende lykkelig Natascha Linea at indsende formularen, som gjorde hendes navneskift officielt. Det var slut med at hedde Natascha Linea Kaup, nu skulle ’De unge mødre’-deltageren hedde Princess Natascha Ellen Linea Kaup. Hun var ikke i tvivl om, at navnet ville give hende fornyet energi.

LÆS OGSÅ: Kjeldbjerg om ‘Robinson’: Jeg skammer mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortælle om fremtiden.

Den dag i dag kalder Natascha Linea navneændringen for en hjerneblødning, og hun er tilbage til sit gamle navn – dog med en enkelt lille ændring.

– Da jeg blev gift, der valgte jeg ligesom at fjerne Princess. For at være helt ærlig, da jeg ændrede det, der var det fordi, jeg skulle have Ellen som mellemnavn, og så så jeg, man kunne hedde Princess, og så tænkte jeg som en hjerneblødning, det skal jeg da hedde, og jeg har 7-9-13 aldrig brugt det sådan rigtigt. Jeg har heddet det, men jeg brugte det aldrig nogensinde, fortæller Natascha Linea og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Remee gav ‘X Factor’-produktionen et ultimatum

– Det var bare for sjov, men det var totalt dumt altså. Så da vi skulle giftes, så blev vi ligesom enige om, at det fjerner vi da bare lige igen, for det var dumt.

Mellemnavnet Ellen røg sig også en tur, da Natascha Linea blev gift, men til gengæld tog hun Mathias’ efternavn og nu hedder Natascha Linea Kaup Jensen. Navnet er dog også et familienavn for hende, idet hendes mor er født Jensen, så Nataschas mormor, oldemor og oldefar hedder også Jensen.

Tidligere på måneden afslørede Natascha Linea, at hun skulle skilles efter blot otte måneders ægteskab, så nu er spørgsmålet, om hun vil beholde efternavnet Jensen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles