'Landmand søger kærlighed'-Niels: Sådan reagerede mine børn

Nu fortæller Niels, hvordan hans børn havde det med, at han skulle være med i et tv-program.

Af Emilie Holm Egebro - 5. november 2019 kl. 16:55

46-årige Niels Skov Pedersen fra Djursland var en af landmændene, der i denne omgang ‘Landmand søger kærlighed’ jagtede kærligheden på tv. Han har tidligere været gift i ti år, men blev for tre år siden skilt fra moren til sine tre børn: Frederik, 14, Benedikte, 13, og Laurits 10. Ekskonen har i forvejen to ældre børn på 23 og 26 år, som Niels også har et tæt forhold til. Blandt andet var den ældste datter, Patricia, med til at læse breve under ‘Landmand søger kærlighed’.
Niels er altså far og bonusfar til hele fem børn, som i mange uger skulle følge ham på skærmen i TV 2-programmet. De tog dog alle nyheden om deres far/bonusfars tv-deltagelse godt:
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par vil flytte sammen
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels’ damer: Sådan går det i dag
– Mine børn synes, at det er meget sjovt, at der er nogen, der tør at gøre noget anderledes fremfor bare at gøre det samme som alle andre, fortæller Niels.
Anderledes ser det dog ud med hans søster:
– Min storesøster synes, at det var rigtig skørt, da jeg fortalte hende det. Hun kan slet ikke have det, da hun synes, at det er fuldstændig overdrevet. Men hun har også kendt den samme mand i 35 år. Hun er helt bekymret for, hvad hendes venner vil sige til det. Men hun skal da helt sikkert nok også se med, så hun ved, hvad hun evt. bliver konfronteret med på sit arbejde, griner Niels, som erkender, at han godt vidste, at der kunne være udfordringer ved at medvirke i ‘Landmand søger kærlighed’, når man er midt i 40’erne:
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders raser over klipningen af programmet: Det er slet ikke i orden
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’
– Jeg vidste godt på forhånd, at jeg har en lidt dum alder at tilmelde mig i, for mange på min alder har børn i alderen 10-15 år ligesom mig, og der er man bare ikke interesseret i at flytte, fordi børnene går i skole. Men den risiko havde jeg godt tænkt på, og den valgte jeg bare at tage. Men heldigvis endte jeg med at få nogle breve alligevel, forklarer han.
Niels fandt ikke kærligheden i programmet, men i aftenens sæsonafslutning, som kan ses på TV 2 kl. 20.00, vil det vise sig, om nogle af de andre landmænd har mere held i sprøjten.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-babe hastet til lægen: Det gør fucking ondt
SE VIDEOEN: Lene Beier bidt af pytonslange