’Landmand’-Nicolaj slår fast: Jeg skal se programmet alene

Nicolaj har bestemt ingen planer om at være omgivet af familie eller venner, når TV 2-programmet ruller over skærmen.

Af Emilie Holm Egebro - 17. august 2019 kl. 10:58

25-årige Nicolaj Brunt Nielsen er bestemt spændt på at se sig selv på skærmen, når den nye omgang ‘Landmand søger kærlighed’ ruller over skærmen. Der er ingen tvivl om, at han skal se alle afsnit, men han har ikke tænkt sig at se dem i fællesskab med andre.
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor landmanden Ronni bliver forvandlet til en dame.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Christian: Jeg takkede først nej til programmet
– Jeg har planer om at se programmet alene. I hvert fald de afsnit jeg selv er med i. Jeg kan godt se det med familie og venner, men så bliver det først, når jeg selv har set det først. Jeg bliver i hvert fald nødt til at se det hele, så jeg ved, hvad folk snakker om, hvis jeg lige møder dem hos købmanden og de siger noget, forklarer Nicolaj.
– Jeg gad da virkelig godt se, hvordan programmet er blevet klippet, inden det bliver sendt, men det får jeg desværre ikke lov til. De første programmer kan jeg nok ikke genkende mig selv. Der var det hele lidt forvildet, griner han.
Se Nicolaj i ‘Landmand søger kærlighed’ tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Niels om ‘Landmand søger kærlighed’: Dette har overrasket mig