Niels om 'Landmand søger kærlighed': Dette har overrasket mig

Der var særligt én ting, der kom bag på Niels under optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’.

Af Emilie Holm Egebro - 13. august 2019 kl. 13:04

I aften har sjette sæson af TV 2-succesen ‘Landmand søger kærlighed’ premiere, og vi bliver de næste par uger præsenteret for fem nye landmænd på TV2 samt en enkelt på TV 2 Play.
En af dem, vi kommer til at se i aften klokken 20.00, er 46-årige Niels fra Ørum Djurs. Han ser bestemt frem til at følge med i aften, og der er ingen tvivl om, at han glæder sig til at se sig selv på skærmen:
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor landmanden Ronni bliver forvandlet til en dame.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Christian: Jeg takkede først nej til programmet
– Det er jo først nu, at det begynder at gå op for mig, at jeg rent faktisk skal være med. Jeg glæder mig til, at det bliver sendt. Nu har det jo kørt et stykke tid i reklamerne osv., så det bliver rart at få kørt igennem. Det er jo længe siden, jeg tog beslutningen om at være med. Så det bliver rart at det kommer i gang. Jeg har også allerede har fået mange henvendelser i byen, men jeg synes, det er meget positivt. Folk synes, at der er sejt, at jeg har kastet mig ud i det. Men det bliver spændende, hvordan det bliver, når det går i gang, forklarer han.
– Jeg spekulerede jo lidt på, da vi gik i gang: ”Hvordan mon det bliver klippet?”, men så tænkte jeg bare, at jeg ville være søde ved tv-holdet, der flyttede ind, så det har jeg gjort. Så jeg satser da på, at de også har været søde ved med. Det virker da i hvert fald til, at de hyggede sig godt, da de var her på gården.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Meget ventetid

Der er ingen tvivl om, at Niels har haft en god oplevelse ved at være med i TV 2-programmet, men han erkender også, at der var én ting, der kom meget bag på ham:
– Jeg er overrasket over, at det tager så lang tid at lave så lidt fjernsyn. Det er jo det samme igen og igen og igen. Fra den ene, den anden og den tredje vinkel. Ventetid er en stor del af det, og jeg har ikke oplevet så meget ventetid siden jeg var i militæret, men jeg synes faktisk, at det gik godt. Jeg har også bare taget det hele som det kom, så jeg lod mig ikke sådan påvirke af det, selvom det tog så lang tid, forklarer han og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Landmand søger kærlighed’-stjerne skal være far igen
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par vil flytte sammen
– Det har været rigtig sjovt at være med. Selvom der har været meget ventetid, har det været det hele værd. Så jeg fortryder slet ikke, at jeg meldte mig ti. Det har også været spændende at blive konfronteret med alle de her spørgsmål, hvor man skal være skarp i det, man mener, særligt om følelser – det er altså svært. Sådan tror jeg, at mange mænd har det, men det var jo lærerigt at prøve. Og jeg har fået grinet en hel del. Men det er nok meget godt, at man ikke går så voldsomt meget op i, hvad andre tænker, eller at man vil gøre det samme som alle andre, når man er i sådan et program. Men sådan er jeg meget som person, jeg kaster mig ud i tingene og viser, hvem jeg er.
Følg Niels i ‘Landmand søger kærlighed’ tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift