Landmand-Nichlas jubler: Jeg har mødt en pige

Forholdet til Maria varede ikke ved, men lykken tilsmiler allerede landmanden igen.

Af Jonas Sand - 7. november 2017 kl. 21:00

Da det sidste afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ i aften løb over skærmen, kunne seerne møde en helt ny Nichlas Villadsen, der både havde fået mere selvtillid og glæde, efter han i programserien fik sin første kæreste i ni år, da han fandt sammen med Maria.
Kærligheden varede dog ikke ved, kunne en trist Nichlas afsløre allerede i programmet ‘Landmand søger kærlighed – ekstra’, der netop nu kan ses på TV 2 Fri eller på TV 2 Play.
Det var Maria, der i sidste ende traf beslutningen om at stoppe forholdet efter godt to og en halv måned som kærester, fortæller Nichlas til Realityportalen.dk.
– Hun havde bare ikke følelserne mere, og så kunne jeg måske godt have åbnet mig mere op. Jeg ville nok gerne have fortsat, for vi var jo ikke kærester så længe. Men sådan endte det altså ikke, siger han og fortæller, at forholdet gik endegyldigt i stykker for en måned siden.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fiasko: Alle forhold er gået i vasken
Kærligheden blomstrer igen
Det er dog ikke noget, han tager alt for tungt lige nu. For selv om han altså ikke fandt den helt store kærlighed i programmet, så er der alligevel kommet noget godt ud af deltagelsen i ‘Landmand søger kærlighed’.
Omkring 80 piger har nemlig efterfølgende taget kontakt til landmanden, der har været helt overvældet over interessen. Og især én af henvendelserne fra en 20-årige pige fra Randers-området fangede hans interesse.
– Hun fandt mit telefonnummer og skrev til mig for en lille måneds tid siden. Og vi har så set hinanden to gange siden, afslører en glad Nichlas, der dog ikke vil sige, at de to er i et forhold – endnu i hvert fald.
– Vi er ikke kærester endnu, men jeg føler i hvert fald, at det er på vej i den rigtige retning, siger han.
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Mest akavede øjeblik i ‘Landmand søger kærlighed’
Åbner sig mere
Nichlas er stadig rigtig glad for, at han fandt modet til at deltage i TV 2-programmet.
– Der har selvfølgelig både været nedture og opture i forbindelse med det, men jeg synes, at det har været en kæmpe oplevelse. Det har været rigtig sjovt, fortæller landmanden, der også har udviklet sig under optagelserne.
– Det har i hvert fald gjort mig stærkere personligt, og jeg tør mere, hvad piger angår. Jeg er blevet mere åben, og jeg har det bare godt, slår han fast.
LÆS OGSÅ: HAHA! Det hed ‘Landmand søger kærlighed’ først