HAHA! Det hed 'Landmand søger kærlighed' først

Det oprindelige program er noget mere ambitiøst end den danske udgave.

Af Louise Vilsbøl - 7. november 2017 kl. 17:55

Man kan næsten høre fuglesang og violiner i baggrunden, når Lene Beier går igennem en kornmark i begyndelsen af hvert ‘Landmand søger kærlighed’-program på TV 2. Her hjemme sendes det sidste afsnit af sæson fire i aften, og her vil det vise sig, om programmet har levet op til sit mål og hjulpet landmændene med at finde kærligheden.
Programmet er så stor en succes, at TV 2 allerede nu jagter nye landmænd til en femte sæson, men hvis man har set godt efter i rulleteksterne, vil man vide, at den danske version af programmet ikke er helt så ambitiøs som det oprindelige koncept. Det oprindelige format, som stammer fra England og hedder ‘Farmer Wants a Wife’ – altså ‘Landmand vil have en kone’.
LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvilket ‘Landmand søger kærlighed’-forhold tror du mest på?
Selvom det er ‘Farmer Wants a Wife’-konceptet fra 2001, TV 2 har købt, så er det altså ikke en kone, de danske landmænd er på jagt efter – selvom det for enkelte af de medvirkende har udviklet sig til både børn og bryllup. Men her hjemme er målet kærlighed, og for TV 2 er det vigtigste, at landmændene rykker sig på det personlige plan og kommer i en bedre position til at finde kærligheden.
Det vil vise sig i aftenens sæsonafslutning, hvor mange af de udvalgte landmænd, der ender med at finde kærligheden i det populære program.
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Mest akavede øjeblik i ‘Landmand søger kærlighed’
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Så besværligt er det at lave ‘Landmand søger kærlighed’