Laila Friis-Salling lever frit i Grønland: Her er ingen corona

Laila Friis-Salling og kæresten Mads Madsen nyder tilværelsen i Grønland med deres lille datter på ni måneder.

Af Rikke Lynge - 4. februar 2021 kl. 08:57

Den grønlandske freestyle skiløber og ‘Vild med dans’-deltager Laila Friis-Salling er i dag aktuel i et nyt tv-program på Kanal 5 og discovery+ ‘Stjerner i trøjen’, hvor 12 kendte danskere skal prøve kræfter med en militæruddannelse. Optagelserne fandt sted i sommers på naturskønne Bornholm.

Selv opholder Laila sig lige nu i Grønland, hvor hun er sammen med sin forlovede Mads Madsen og datteren Madeleine. Familien har været i Grønland, hvor Laila kommer fra, siden midt december.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om ny dame

– Vi har forlænget juleferien på grund af corona. Vi skulle have været hjemme den 19. januar, men på grund af corona kan vi lige så godt blive her og være lidt sammen med min familie, fortæller Laila, der frygter at hun bliver isoleret fra sin familie i Grønland, hvis hun rejser hjem.

Laila og Mads har for første gang prøvet at stå på ski sammen, mens de har været i Grønland, hvor skiliften er åben. Ifølge Laila er Mads et naturtalent for skiløb (Foto: privat)

LÆS OGSÅ: UH! Elvira viser hemmelig kæreste frem

– Man kan ikke flyve fra Danmark til Grønland længere, der er lukket. Man kan kun flyve ud, så vi ved ikke, hvornår vi igen kan komme hjem til Grønland. Så nu bliver vi her lidt længere, fortæller Laila til HER&NU.

Flyruten til Grønland er lukket på grund af corona, og man kan kun flyve til Grønland, hvis man har et vigtigt arbejde at udføre på øen.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus’ far påkørt: Helt utroligt, han overlevede

Laila nyder opholdet i Grønland, og det er ikke kun, fordi hun er sammen med familien.

– I Grønland er der ikke corona lige nu, så alt er åben. Så kan man også være lidt tættere på andre og ikke frygte, når man skal handle, så det er meget befriende. Så man har ikke lige lyst til at tage hjem foreløbig, fortæller Laila.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Laila Friis-Salling (@lailasalling)

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-babe afslører navnet

Parret har dog planer om alligevel at rejse hjem inden længe.

– Vi skal hjem første marts. Vi skal også hjem og være sammen med Mads’ side af familien, for Maddie (Madeleine red.) vokser jo så hurtigt, fortæller Laila, hvis datter nu er ni måneder.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘MasterChef’-dommer: Flytter sammen med kæresten

Planer om flere børn

Laila og Mads nyder tilværelsen som forældre, og der er da også planer om flere i fremtiden.

– Vi har snakket om to børn i alt, fortæller Laila, der ikke synes, at forholdet har ændret sig, efter deres datter kom til verden.

LÆS OGSÅ: Ulla Vejby udlever drømmen: Jeg er jo bare en lille lort fra landet

– Det er det samme. Det fungerer virkelig godt, og vi hjælper meget hinanden. Hun (Madeleine red.) er virkelig et nemt barn, så vi har det, som vi har haft det før, vi fik Maddie. Vi lever det samme liv, fortæller Laila.

Følg Laila Friis-Salling i ‘Stjerner i trøjen’ hver torsdag på Kanal 5 eller på discovery+.

LÆS OGSÅ: Lene Beier afslører nyt tv-projekt med familien

Tidligere OL skiløber Laila Friis-salling, 35, havde født sin datter fire måneder før turen, og savnet til datteren Madeline og kæresten Mads Madsen var stort.
– Min største udfordring var at være væk fra familien og ikke vide, hvornår man kommer hjem. Man vidste jo ikke, hvornår man blev sendt hjem. Uvisheden om, hvad der kommer til at ske dagen efter, den var svær for mig, fortæller Laila. (Foto: Per Arnesen)