Lene Beier afslører nyt tv-projekt med familien

Lene Beier og hele familien skal være med i et nyt tv-program på TV 2 FRI.

Af Rikke Lynge - 1. februar 2021 kl. 08:55

Lene Beier, der er kendt som vært på ‘Landmand søger kærlighed’ og ‘Hjem til gården’ har tidligere inviteret danskerne hjem i hendes private liv i boligprogrammet ‘Beier bygger’. Dengang fulgte TV 2 FRI Lene Beier og hendes mand Anders Beiers byggeprojekt i Dragør.

For nogle måneder siden købte Lenes lillesøster Mette og hendes svigerinde nabohuset, og hele familien har derfor igen været i gang med den helt store renovering.

LÆS OGSÅ: Håndboldstjernernes private lykke: Flotte scoringer

– Siden oktober har vi alle knoklet og bygget i nabohuset, hvor min ene lillesøster, svigerinde, lille Bas, hunden Makker og Jyttemor er flyttet ind. Min søster og hendes kone, som har købt nabohuset, bor nedenunder – og min mor, som har boet hele sit liv i Skive, bor til leje ovenpå i sin egen “lejlighed” – og nu har hun endelig tid til at nyde sit liv som pensionist i de nye omgivelser, skriver Lene Beier på Instagram.

LÆS OGSÅ: Jens Gaardbo sælger villalejligheden: Kan tjene ni mio

TV 2 FRI har også denne gang fulgt byggeprojektet.

– Vi har igennem de sidste måneder haft besøg af TV 2 Fri, så der kommer en lille programserie om tilblivelsen af vores nye familiekollektiv i løbet af 2021, skriver Lene fortsat.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels planlægger familieudvidelse

Læs mere om