Kort efter fødslen: Kylie og Travis' sexliv er bedre end nogensinde

Kardashian-søsteren kan meget vel blive gravid igen inden længe.

Af Jonas Sand - 15. april 2018 kl. 14:00

Det er kun få måneder siden, at Kylie Jenner og kæresten, rapperen Travis Scott, blev forældre for første gang. Forholdet er dog gået op og ned for de to gennem hele graviditeten, og flere gange har der været rygter om, at de to er gået fra hinanden – senest kort efter fødslen.
Der er dog intet, der tyder på, at de to skal være aleneforældre. I hvert fald ikke, hvis man tror Radar Online, der skulle have talt med en af Kylie Jenners venner, som dog gerne vil være anonym. Personen fortæller, at forholdet nu er bedre end nogensinde.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster dropper ‘Keeping Up With the Kardashians’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.


LÆS OGSÅ: Nu er hun afsløret: Her er Kim og Kanyes rugemor
– De er et bedre sted nu, og de har romantiske aftener sammen, afslører kilden, der også kan fortælle, at Kardashian-søsteren jubler over, hvor fantastisk sex parret har, fordi de nu har det fælles bånd, at de er forældre sammen.
Kilden afslører også, at parret ikke bruger beskyttelse, selv om de altså ofte har fantastisk sex, og derfor kan barn nummer to snart være på vej.
– Når man ved, hvor fertil hun er, så vil det ikke overraske nogen, hvis hun snart bliver gravid igen. Hun har også altid sagt, at hun vil have en stor familie, så hun kan opnå flere mål på én gang, hvis hun får barn nummer to med det samme, fortsætter kilden.
LÆS OGSÅ: Kæresten flytter fra Kardashian-søster
LÆS OGSÅ: Kylie Jenners datter har ændret far
LÆS OGSÅ: WOW: Så tynd er Kylie efter fødslen