CHOK: Kardashian-søster dropper 'Keeping Up With the Kardashians'

Søsteren vil have kameraholdet ud af sit liv hurtigst muligt.

Af Jonas Sand - 26. marts 2018 kl. 15:01

Kendall Jenner er færdig med ‘Keeping Up With the Kardashians’, og hun ønsker ikke længere, at kameraholdet skal følge med i hendes liv. Så klar en melding har hun givet hendes mor og manager, Kris Jenner, hvis man skal tro Radar Online.
Årsagen er ifølge mediet, der citerer anonyme kilder, at hun gerne vil være mere uafhængig og fokusere på sin egen karriere. Derfor vil hun distancere sig fra familien og altså gerne have kameraholdet væk så hurtigt som muligt.
– Hvis Kris fik sin vilje, så ville hele familien blive filmet 24/7, men hun respekterer, at de har brug for privatliv, og hun har givet Kendall lidt ekstra plads, siden hendes modelkarriere for alvor tog fart, siger en kilde til mediet.
LÆS OGSÅ: WOW: Så tynd er Kylie efter fødslen
LÆS OGSÅ: Nu er hun afsløret: Her er Kim og Kanyes rugemor
Kilden afslører desuden, at Kris Jenner accepterer hendes ønske om at være mere selvstændig. Men selv om Kardashian-søsteren hurtigst muligt er færdig med familiens realityprogram, så er hun ikke nødvendigvis helt færdig med tv.
– Det har givet Kendall en følelse af frihed, og hun elsker, at hun nu selv styrer sit eget image. Hun har fået færre og færre forpligtelser i forbindelse med serien (‘Keeping Up With the Kardashians’, red.) og udforsket andre muligheder – både på tv og som model, fortsætter kilden.
Historien melder ikke noget om, hvornår Kendall Jenner endegyldigt er færdig med at filme til ‘Keeping Up With the Kardashians’, men ifølge kilden er det hurtigst muligt.
LÆS OGSÅ: Kæresten flytter fra Kardashian-søster
LÆS OGSÅ: Kylie Jenners datter har ændret far