Marys bedste råd: Vær en god ven

Mary kommer med et helt særligt råd til de unge tennisspillere.

Når man har hørt de skældsord, Holger Rune råber efter sine modstandere, så giver det god mening, at Dansk Tennis Forbund sammen med Mary Fonden nu sætter ind med et antimobbeprogram.

LÆS OGSÅ: Stopper som vært på 'Vild med dans'

Kronprinsesse
Mary, 51, Frederik Løchte
Nielsen, 40,
og cheftræner
Tobias Ovi, 20,
med de glade
børn i Gladsaxe Tennis &
Padel Klub.
Kronprinsesse Mary, 51, Frederik Løchte Nielsen, 40, og cheftræner Tobias Ovi, 20, med de glade børn i Gladsaxe Tennis & Padel Klub.

Antibulli Tennis skal gøre det nemt for tennistrænere at styrke fællesskabet og forebygge mobning i børnetennis.

LÆS OGSÅ: DR-stjernerne afslører deres næste destination

Øvelserne deltog Mary selv i, da hun besøgte Gladsaxe Tennis & Padel Klub sammen med programmets ambassadør, den tidligere Wimbledon-vinder i herredouble, Frederik Løchte Nielsen.

LÆS OGSÅ: Landmand Sannes svære beslutning: Valget stod mellem to

Kronprinsessen understregede over for børnene, at det ikke kun er vigtigt at øve sig på sin sport, men også på at være en god ven.

Sammen med
børnene prøvede
Mary også opvarmningsøvelsen
”burgerløb”, hvor
de med hver sin
ketcher skulle banen rundt med fire
bolde uden at tabe
dem
Sammen med børnene prøvede Mary også opvarmningsøvelsen ”burgerløb”, hvor de med hver sin ketcher skulle banen rundt med fire bolde uden at tabe dem

– Når man har skabt et hold, hvor der er plads til at være sig selv, og hvor der er plads til at fejle, så har alle bedre muligheder for at udvikle sig. For så tør man vise, hvem man er, og man tør øve sig på det, man ikke er god til. Det er sejt at være god til at serve, og det er sejt at slå en god baghånd, men det sejeste er at være god til at være en god ven, sagde Mary, der efter opvarmningen også spillede tennis med de begejstrede børn.

LÆS OGSÅ: Tilbage i galleriet: Emil Thorup fylder 40 år