Dronning Marys overraskende besøg i Paris

Inden den officielle åbning af De Olympiske Lege i Paris, dukkede dronning Mary pludselig op på et uventet sted.

Den officielle åbningsceremoni blev en regnvåd fornøjelse for kong Frederik og dronning Mary - og ikke mindst deltagerne i De Olympiske Lege i Paris.

Det havde ellers været en fin dag, hvor kongeparret både besøgte de danske atleter, men hvor dronning Mary også overraskede med at lægge vejen forbi den australske del af den olympiske landsby.

LÆS OGSÅ: Frederik og Marys hemmelige OL-plan afsløret

Her stillede hun smilende op til selfies og gruppebilleder med mange af de håbefulde australiere.

Inden de fandt deres pladser på Place de Trocadéro, hvorfra de kunne følge åbningsceremonien, havde kongeparret også deltaget i en reception hos præsidentparret i Palais de l’Elysées.

LÆS OGSÅ: Kongeparret åbner Den Danske Pavillon i Paris

- Venskab, solidaritet og fair play er fundamentet for den olympiske ånd, som i de kommende uger samler nationer fra hele kloden til verdens største sports- og idrætsbegivenhed. Det stærke fællesskab, som man mærker ved De Olympiske Lege, har altid betydet noget særligt for os begge, ligesom det vækker dejlige minder at opleve den olympiske atmosfære sammen igen. Vi er nu klar ved Seinen til den store åbningsceremoni, hvor vi om lidt skal ønske vores danske atleter alt mulig held og lykke ved De Olympiske Lege i Paris, lød det fra kong Frederik og dronning Mary inden åbningsceremonien startede.