WHAT! Medina åbner café

Sangerinden har fundet sig en ny karrierevej.

Selvom Medina har karrierens største koncert foran sig til i Royal Arena til april samt til sommer er at finde på diverse festivalplakater, så er der stadig plads tilovers i popstjernens kalender.

LÆS OGSÅ: Så du Anders Breinholt som vagt i Parken? Her er forklaringen

Endda så meget, at hun nu åbner en café i Hørsholm. Det skriver Sjællandske Nyheder.

Ifølge mediet har Medina og forretningspartneren Roxana Dagmara Wegener - der sammen har selskabet Walle"s ApS, hvis formål at drive café samt anden hermed beslægtet virksomhed - overtaget en tidligere frugt- og grønthandler per 1. februar. Det fremgår af CVR-registret.

Til mediet bekræfter Roxana Dagmara Wegener, at det er et lille take-away sted, der er ved at blive indrettet på Rungstedvej i Hørsholm.

- Planen er at åbne her i løbet af foråret, mere kan jeg ikke sige nu. Men jeg vil gerne vende tilbage, når vi er helt klar til åbning, siger Roxana Dagmara Wegener, der er uddannet designer og ejer 25% af selskabet Walle"s Aps, mens Medina ejer 75%.

LÆS OGSÅ: Medina indrømmer: Jeg var skidesur

De to forretningskvinder har hus tæt på hinanden i Hørsholm, hvor Medina, der for tiden er aktuel i TV 2-programmet 'Toppen af poppen', er bosat med sin mand og deres to børn.

LÆS OGSÅ: Her er Medinas store kærlighed