WHAT! Jacob Riising gemte sig på scenen til Coldplay-koncert

Jacob Riising var med på scenen, da Coldplay optrådte i Parken.

De seneste to dage har Coldplay givet den gas foran i alt 100.000 mennesker i Parken, da de slog et smut forbi Danmark på deres verdensturné, og danske Oh Land stod for opvarmningen.

LÆS OGSÅ: Bekræfter: Maria Fantino er ny vært på 'X Factor'

Men hun var ikke den eneste danske kendis, der befandt sig på scenen. Det gjorde tv-vært Jacob Riising nemlig også.

- De sidste par dage har været vanvittige! Jeg har optrådt i Parken med mine idoler fra Coldplay… som dukke! indleder Jacob i dag et opslag på sin Instagram, hvor han har delt adskillige videoer fra før og under koncerterne.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: 'Bachelorette'-fyre bejler til ny kvinde

Og der er en helt særlig grund til, at det var ham, der skulle styre dukken bag trommesættet til sangen 'Biutyful'.

- Grundet min glorværdige karriere som dukkefører i 'Gepetto News', blev jeg nemlig spurgt, om jeg ville spille trommer med mit absolutte favorit band!, skriver han.

Fordi Jacob var dukkestyrer, var han selv iført sort tøj for at se så usynlig ud som muligt, så det var nok de færreste af de 100.000 tilstedeværende, der lagde mærke til ham på scenen, og endnu færre, der kunne kende ham fra dansk tv.

Alligevel var det en kæmpe oplevelse for den 45-årige tv-vært.

- Kæmpe drengedrøm, der gik i opfyldelse, da jeg to aftener i træk skulle sidde midt på scenen med en hånddukke omgivet at verdens største band… og nå ja, de tilsammen 100.000 publikummer, der ALLE var kommet for at se mig spille trommer, afslutter han opslaget.

LÆS OGSÅ: Mia i konfrontation med Casper: Blev holdt udenfor

I musikvideoen til sangen 'Biutyful' er det et dukkeband, der fremfører sangen, og man ser blandt andre den grønne dukke på trommer, som Jacob styrede til koncerten. På Coldplays verdensturné har de haft et par af dukkerne fra videoen på scenen, hver gang de har fremført nummeret, men det er ikke hver gang, de har haft dukken på trommer med.

LÆS OGSÅ: Seksuelt krænket under tv-optagelser: Jeg fik psykologhjælp

Du kan selv se opslaget og videoerne herunder: