Ung landmand: Slår ny rekord i ‘Landmand søger kærlighed’

Sæsonens yngste deltager på blot 21 år slår ny rekord.

I dag har TV 2 premiere på en ny sæson af 'Landmand søger kærlighed', hvor fem håbefulde landmænd drømmer om at finde den eneste ene.

LÆS OGSÅ: Christian Degn deler stor nyhed: Skal være far igen

Heriblandt er årets yngste deltager, Bianca på 21 år, som i den grad får rigeligt at vælge mellem. Hun slår nemlig programmets rekord for antal breve, da vært Lene Beier overrækker hende intet mindre end 144 breve.

Rekorden blev ellers slået sidste år af Gustav Alshaug, der fik 140 breve, så med blot fire breve til forskel løber Bianca med titlen som den mest populære landmand i historien.

Bianca er vant til at få opmærksomhed med en TikTok-profil på mere end 77.000 følgere, og selvom hun havde forventet en del breve, så var det meget overvældende for hende at modtage 144 breve.

- Jeg havde ikke regnet med at få så mange, så jeg blev da glad, som man kan se på tv, og rørt til tårer, fortæller Bianca og afslører, hvordan hun sorterede i den store mængde.

- Jeg havde valgt at læse teksten, før jeg kiggede på billedet. Jeg prøvede at tage det mere seriøst end blot at vælge på udseendet. Derefter lagde jeg dem i bunker med 'interesseret', 'ikke interesseret' og en 'måske' bunke.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Michael afbryder ferien

Ifølge Bianca var hun under tidspres, da hun kun havde aftenen til at udvælge sine fem dates.

Se første afsnit af den nye sæson 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 kl. 20.00 eller på TV 2 PLAY.

Se videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Vejen til succes: Så ekstrem er Viktor Axelsen