Tv-par overrasker: Sammen i nyt datingprogram

Ægteparret Linde-Ingversen er ’Kirsten Giftekniv’ i nyt kærlighedsprogram for seniorer

Sofie Linde og Joakim Ingversen bliver værter på det nye tv-program 'Hotel Romantik', hvor 20  seniorer tjekker ind på et alpehotel i Schweiz i håbet om at finde deres sidste, store kærlighed. 

LÆS OGSÅ: Elvira og Mortada er blevet gift

Optagelserne til programmet er skudt i gang , og derfor befinder værts-parret sig lige nu på et hotel i Schweiz sammen med 20 senior-singler, som er mellem 61 og 77 år. 

- Vi er helt vildt stolte over at være værter på 'Hotel Romantik'. Vi er lige nu i Schweiz og optage, og det går ikke stille for sig, skulle vi hilse og sige. Vi glæder os så meget til, at programmet har premiere i 2025, siger Sofie Linde og Joakim Ingversen.

Sætter fokus på den sene kærlighed

På ‘Hotel Romantik’ handler det om, at man stadig kan få sommerfugle i maven, når man er 75 år.

- Med dette hjertevarme, humoristiske og ægte program sætter vi fokus på, at det aldrig er for sent at finde kærligheden. Dating på tv kan også handle om mennesker med bagage, der har levet et langt liv og har oplevet skelsættende begivenheder såsom skilsmisser, død, svigt og sorg, siger Anne Garlichs, der er programchef for eksternt tv i DR, og fortsætter:

- Hvis programmet kan motivere andre ældre til at gribe ud og søge nye venskaber og kærlighedsrelationer i en tid, hvor ældre i Danmark føler sig mere ensomme, ville da være et drømmescenarie.

LÆS OGSÅ: TV 2 dropper "Landmand søger kærlighed"

Programmet får premiere i 2025 på DR.