Trods op- og nedture i 2024: Det er Jesper Panorama særligt taknemmelig for
Året, der snart er gået, bød på udfordringer for Jesper Panorama og hans hustru, Camilla, men også en række positive indslag, som de er taknemmelig for.
Nytårsaften i Silkeborg hos TV 2-kokken Jesper Panorama og hans hustru, Camilla, er typisk med en håndfuld gode venner og fuld gas med maden.
– Vi elsker at spise mad, der virkelig er kræset for, og nytårsaften må man godt give den lidt gas med kaviar. Det kan købes i de fleste store supermarkederoptilnytår. Også laver vi hummer og mørbrad. Jeg går hele året og glæder mig til at lave nytårsmad, fortæller Jesper Panorama Pedersen, 55.
Jesper starter i køkkenet om morgenen og bruger hele dagen på at gøre maden klar. Derefter går det slag i slag med kanapéerne, champagne og en masse små retter, og pludselig nærmer klokken sig midnat.
– Vi skal se kongens første nytårstale. Det er spændende, og jeg tror, at der starter en ny epoke med hans måde at gøre tingene på. Jeg er meget royal og synes, det er skønt, at vi har et kongehus. De gør det fantastisk godt. Det kom helt bag på os, da dronningen annoncerede sin afgang i talen sidste år. Det var så rørende, at jeg begyndte at græde. Det er jo en stor ting at overvære. Min farmor på 97 år tog det mere afslappet, hun har oplevet tre tronskifter, fortæller Camilla grinende.
– Klokken 12 skåler vi i champagne og hopper ind i det nye år. Vi laver en linje på gulvet, og så står der 2024 på den ene side og 2025 på den anden side, og så springer vi ind i det nye år. Vi skyder ikke fyrværkeri af, men synes, det er flot, de andre gør det.
LÆS OGSÅ: Michéle Bellaiche afslører stor nyhed
Artiklen fortsætter under billederne...
Jesper og Camilla går meget op i at være i festtøjet nytårsaften og tage afsked med det gamle år med maner. Året, der snart er gået, bød på udfordringer for parret, der blev udsat for kritik af deres personalepleje fra tidligere ansatte i deres restaurant, hvilket blandt andet førte til, at Jesper fik en pause fra kokketjansen i ”Go' Morgen Danmark”. Men året bød også på positive indslag.
LÆS OGSÅ: Reagerer på retssagen: Fremtiden uvis for Robert
– Jeg er taknemmelig for, at 2024 blev det år, hvor jeg tabte 50 kg. Det har fyldt meget i mit liv. Og så synes jeg pludselig, at vores børn er blevet store og voksne, og min ældste datter har gjort mig til bedstefar. Jeg har det svært med, at børnene er blevet så store, siger Jesper bevæget.
1. januar snører Jesper og Camilla skoene og går en tur rundt om Silkeborgsøerne, og der er kun en menu nytårsdag.
– Bøfsandwich, slår Jesper fast og griner.
Opskrift på Jespers nytårskanapéer
Øverst i artiklen kan du se HER&NU's video, hvor Jesper Panorama fortæller, hvordan han tilbereder kanapéerne!
BUND:
- Smørristet franskbrød eller blinis.
FORSKELLIGE TOPPINGS:
-
Varmrøget laks, creme fraiche 38%, syltede rødløg og brøndkarse.
Stegt tigerreje på purløgsmayonnaise, ørredrogn og dild på toppen.
-
Flødestegte champignon med timian.
-
Koldrøget laks på citronmayonnaise med rejer,
revet citronskal og dild.
-
Creme fraiche 38%, kaviar og syltede rødløg.
Se flere billeder herunder...