Trine Jepsen har skiftet karriere: Sådan går det i dag

Den tidligere sangfugl, der vandt første sæson af 'Popstar' med gruppen 'EyeQ', er fløjet i en helt ny retning.

Engang havde Trine Jepsen travlt med at indspille musik til den plade, som hun og tre andre kvinder (Sofie Hviid, Louise Lolle og Julie Næslund, red.) debuterede med i 2001, efter de havde vundet den første sæson af talent-programmet 'Popstars'.

Selvom gruppen, der gik under navnet 'EyeQ', blev en kæmpe succes i Danmark, gik den dog i opløsning allerede to år efter, og de fire sangfugle fløj i hver sin retning.

LÆS OGSÅ: Sofie afslører: havde særlig bøn til produktionen

For Trines vedkommende er det helt nye himmelstrøg, hun flyver under nu. Den 46-årige tidligere sangerinde er nemlig ikke blot politisk aktiv for Venstre, hvor hun stiller op til Folketinget for Herning-kredsen – hun driver også sin egen virksomhed samtidig med, hun er bestyrelsesformand for TV Midtvest.

- Jeg har altid været et ambitiøst menneske med alt, hvad jeg har lavet, fortæller Trine til HER&NU, da vi møder hende til 'åbent hus' på førnævnte tv-station.

Det er dog ifølge Trine Jepsen ikke et helt nyt game, hun bevæger sig ud i nu. Hun har nemlig været selvstændig iværksætter i efterhånden mange år, og så har hun en del erfaringer fra sin success i den kreative branche, som hun kan tage med sig videre.

- Jeg er vant til at tale med journalister, og jeg er vant til – i et eller andet omfang – at være på, fordi det er man også som politiker, når man gerne vil ud med sine budskaber, så er det erfaringer fra den tid, som jeg tager med i det, jeg laver nu, lyder det fra Trine.

LÆS OGSÅ: Anders efter 'Bachelorette': Jeg har et godt øje til en

Trine, som stadig ser de andre 'EyeQ'-kvinder, har dog lagt musikken på hylden.

- Det der med at synge, det bliver kun i bilen og hjemme i badet, griner hun og fortæller, at hun også har rigeligt at se til på hjemmefronten, der heldigvis støtter op om alle de projekter, hun har kørende.

- Jeg er utrolig privilegeret, at jeg har to gudeskønne piger og en dejlig bedre halvdel, så der er helt ro på hjemmefronten, og det er også vigtigt, når man har så meget at se til, som jeg har, siger hun.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy indrømmer mediestunt