Tømrer-tvillingerne fra Langeland: Med i nyt tv-program

Anders og Philip kan snart opleves i et helt nyt tv-program.

Anders og Philip Gehl Larsen er kendt som tvillingerne fra "Linde på Langeland", hvor de laver tømrerarbejde for Sofie Linde og Joakim Ingversen i deres sommerhus. 

LÆS OGSÅ: Magnus Millang voksede op i et hjem med misbrug: Det gav mig angst

De to tvillinger kan dog snart ses i et helt andet format. De er nemlig lige nu i Rumænien, hvor de optager programmet  "Verdens vildeste race", det afslører skuespiller Anne Louise Hassing samt PR agent Elisa Lykke begge på deres Instagram. 

- Klar til at køre rundt i smukke Transsylvanien med de her skønne mennesker. Nyt program coming up, skriver Anne Louise i en story på Instagram

Elisa Lykke viser ligeledes de smukke omgivelser i skoven, hvor deltagerne skal bo i hytter i træerne for natten. 

Om programmet siger Kristian Rosasco, Programdirektør, Warner Bros. Discovery Danmark i en pressemeddelelse:

- "Verdens Vildeste Race" er et spektakulært eventyr, hvor vi oplever helt nye sider af en række velkendte danskere, når de bliver udfordret på nogle af verdens mest ufremkommelige ruter i noget af klodens smukkeste natur. Det er et program som vi håber, vil skabe både grin, spænding og masser af uforglemmelige øjeblikke for vores seere.

LÆS OGSÅ: Mikkel Hansen om skelsættende periode med stress: Min kone måtte sige fra

Programmet bliver optaget i nogle af verdens mest fascinerende områder, herunder Lapland, Transsylvanien, Italien, Kirgisistan og Uganda. Hver destination byder på nye udfordringer, og hver dag handler det om at komme først frem til dagens destination. Programmet vil løbende give et indblik i både de storslåede omgivelser og de personlige relationer, der udvikler sig mellem deltagerne.

"Verdens vildeste race" får premiere på Kanal 5 og Max i 2025.

LÆS OGSÅ: Bryder tavsheden 1 år efter skandalen: Her er sandheden om Madrid