Tinka vender tilbage på TV 2 til jul

Fra 1. december kan du igen opleve Tinka som julekalender på TV 2.

I december bliver der mulighed for at se eller gense den populære familiejulekalender, "Tinkas Juleeventyr", på TV 2 Play og TV 2. 

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: "Til middag hos" er tilbage

Her møder vi nissepigen Tinka (Josephine Chavarria Højbjerg), der sammen med de andre ung-nisser skal op til nissekongen, kong Gobbe, 1. december og have overrakt nisseamuletten. Den markerer, at hun nu er en rigtig nisse.

Men noget går galt! Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser, begiver Tinka sig ud på et sandt juleeventyr, hvor hun i jagten på sandheden og sin egen og nissernes historie møder Lasse (Albert Rosin Harson) i menneskeverdenen.

"Tinkas Juleeventyr" er skrevet af Flemming Klem og produceret af Cosmo Film og blev vist første gang på TV 2 i 2017.

Lågekalenderen kan købes fra i dag, mandag 7. oktober hos Salling Group. Når man køber årets lågekalender, er man samtidig med til at sprede julestemning blandt børn i Danmark, for overskuddet fra salget går til Julemærkehjemmene.

Igen i år er det muligt at samle på kort fra "Tinkas Juleeventyr". Der er 48 flotte motiver, og fra 1. november og frem til juleaften i år får man en pakke samlekort for hver 100 kroner, der handles for i Føtex, Bilka eller BR.

LÆS OGSÅ: Da Sebastian Bull mødte Asta Björk, gik én ting op for ham: ”Dét har jeg aldrig har prøvet før”