Svend lavede særaftale med produktionen: Ville ikke vente

Allerede efter speedaten flyttede alle fem kvinder ind hos Svend.

Der er ingen grund til at trille afsted i første gear, når det gælder jagten på kærligheden - i hvert fald ikke, hvis man spørger 45-årige Svend Kirkegaard Hansen fra 'Landmand søger kærlighed'.

Derfor blev hans deltagelse i 'Landmand søger kærlighed' også en smule anderledes i år. Her flyttede de fem udvalgte kvinder direkte ind hos Svend på slægtsgården i Vestjylland efter speedaten. 

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se alle de nye 'Bagedyst'-deltagere

- Jeg  kunne ikke se, hvorfor vi skulle vente til senere hen, så jeg lavede en aftale med produktionen, om at alle kvinderne flyttede direkte ind. Jeg ville gerne vise mit hus frem med det samme og lukke dem ind i mit privatliv, fortæller Svend og uddyber: 

- Det var vigtigt for mig, at en fremtidig kæreste kunne se sig selv bo på gården, så det var også lidt en test. Jeg kunne også lynhurtigt mærke, hvilke kvinder der faldt lidt til på gården og trivedes på landet. 

At kvinderne rykkede ind fra dag ét gjorde derfor også udvælgelsen lettere for Svend.

- Efter speed-daten først på dagen havde jeg jo fem-seks timer sammen med alle kvinderne, hvor jeg kunne lære dem bedre at kende. Vi spillede spil om aftenen og sad og snakkede på kryds og tværs. Det var ren hygge. Det blev en lang første date, hvor jeg fik et godt indtryk af dem allesammen, derfor havde jeg også et bedre grundlag for at vælge en fra, fortæller Svend. 

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg overrasker med endnu et 'Robinson'-twist

Se hvem Svend vælger fra i næste afsnit af 'Landmand søger Kærlighed'. 

Svends fem udvalgte bejlere

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' hver tirsdag klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.