Sussi er flyttet sammen med ny kæreste: Vi snakker om Leo

Sussis afdøde mand, Leo, er stadig et samtaleemne i det nordjyske hjem.

Det var en svævende Sussi Nielsen, der i går kunne dele, at hun nu er flyttet sammen med sin kæreste, den otte år yngre Steen Nørholm Hansen, på sin gård i Saltum.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Kronprinsen fester på AiaSound

Sussi har kun oplevet at bo sammen med sin nu afdøde mand, Leo, og selvom det bliver anderledes at bo med en anden, så er fremtiden lys for parret.

- Det er dejligt. Det kan jo nemt gå hen og blive til rutine. Det er dejligt at få et nyt nummer med på repertoiret. Han er virkelig en stor inspiration for mig. Han er et fantastisk dejligt menneske og åben for alle muligheder, fortæller Sussi til HER&NU og tilføjer, at de nu skal lære, hvordan der ikke går rutine i den.

Sussi nåede da også at være gift med Leo i 42 år, men det nye kapitel med Steen betyder ikke, at Sussis kapitel med Leo er røget i glemmebogen. Tværtimod.

- Steen har absolut ikke noget imod at snakke om Leo. Det var en stor del af mit liv, så Leo er ikke noget, jeg sådan lige kan lade være med at snakke om. Det er rigtig dejligt, at han er åben for at snakke om Leo, fortæller Sussi.

LÆS OGSÅ: Claudia og Pelle afslører nyt om boligsituation: Det er helt specielt

Det går også strygende for Sussis solokarriere, og fremtiden byder på et nyt album, der blandt andet er inspireret af Sussis nye kærlighed.

Sussi Nielsen og Steen Nørholm Hansen.