Stig Rossen afslører: Kæmpe drøm er gået i opfyldelse

I 2024 kan du opleve Stig Rossen på det store lærred i en ny, dansk spillefilm.

Det musikalske talent Stig Rossen er en af Danmarks absolut førende musicalstjerner, og lige nu er han aktuel i 'ASKEPOT - THE MUSICAL'.

LÆS OGSÅ: Sportsvært Josefine Høgh: Her er hendes kendte mand

Stig Rossens musicalkarriere er dog snart fortid, da han tilbage i oktober meldte ud, at han vil stoppe i 2024.

Da HER&NU møder ham til 'Sport 2023' i Boxen i Herning, afslører han, at det skyldes, at han vil forfølge en helt anden drøm.

LÆS OGSÅ: OL-stjerne er blevet far

- Jeg vil gerne bruge noget af den tid, som jeg har brugt på Musicals på noget andet. Jeg vil gerne begynde at lave lidt mere film og tv, lyder det fra Stig Rossen, der i samme ombæring røber, at han allerede har fået en rolle:

- Jeg får min debut i en dansk film - en Zentropa film - i 2024. Det er en lillebitte rolle, men det betyder bare, at jeg har fået hul på den del af min karriere også. Jeg er uddannet skuespiller - det er der mange, som glemmer, fordi jeg har sunget så meget, men jeg kan godt tænke mig at i de 20 år, jeg har tilbage, der vil jeg gerne fokusere mere på skuespil.

Stærke karakterroller

Den 61-årige sanger kan ikke røbe, hvilken karakter han skal spille i den kommende film, men han satte ord på, at han drømmer om at spille stærke karakterroller.

LÆS OGSÅ: WHAT: De kendtes ønsker for 2024

- Jeg tror, at jeg bliver betragtet som en flink fyr, en meget pæn dreng, og det kunne være sjovt at spille noget helt omvendt, siger han og fortæller, at han løbende går til castings:

- Jeg tror, at det, der skal ske, er, at jeg er nødt til at overbevise nogle instruktører og castere om, at jeg rent faktisk også kan ses som skuespiller. Jeg skal overvinde den udfordring med, at mange vil sige: "hvis Stig Rossen er med, skal han så ikke synge?" - men det har jeg gjort i så mange år, afslutter han.

Du kan høre det fulde interview med Stig Rossen øverst i artiklen.