Sød video: Lars Løkke sælger hundehvalpe

Lars Løkkes små pelstotter er klar til at få nyt hjem.

Lars Løkke Rasmussen er et sandt familiemenneske, og han hælper sine børn, hvor han kan. Så da ældstesønnen Bergur var presset med møder i Bruxelles og at forberede valgkamp samtidig med, at han og Simone blev småbørnsforældre for første gang, så trådte Lars Løkke naturligvis til og passede parrets hanhund, Atlas.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Emil tilbage på Havana

Den pasning kom der hvalpe ud af til Lars Løkkes store overraskelse.

- Vi troede faktisk, hun (hunden Frida red.) var syg, da vi tog hende til dyrlægen, men hun var heldigvis bare i lykkelige omstændigheder. Så nu er vi blevet beriget med seks dejlige hvalpe, skrev Lars Løkke i et opslag på Instagram i starten af juni.

Nu er hvalpene så store, at de er klar til at få nyt hjem.

- Da jeg først skrev om familieforøgelsen, kom der en del henvendelser. Nu vil jeg gerne koncentrere mig om de seriøse, så hvalpene kan få nogle gode hjem. Så send en mail til hvalpe@loekke.dk, hvis du er seriøst interesseret i at købe en af de seks hvalpe, Skriver Lars Løkke.

LÆS OGSÅ: Vejrværten sagde ja efter 14 år: Surprise bryllup

Hvalpene er en blanding af en Nova Scotia Duck Tolling Retriever og en Finsk Lapphund.

- Hvalpene har lige været til dyrlæge, og alle er velskabte og i fineste form. Moderen har det også godt, selvom hun måtte en tur på operationsbordet af to omgange, da en syvende hvalp aldrig kom ud. Pris? Egentlig havde vi tænkt det dobbelte af prisen på en toller og en lapphund, da de jo er både-og, men det nærmer sig 40.000 kr. Så de sælges i stedet til 9.500 kr., slutter Lars opslaget.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben i store problemer: - Det kniber sgu med det

Se den søde video af hvalpene herunder: