Sarah Bro efter hård periode: Jeg er lettet

Det har både været stressende og enormt hårdt, men nu kan Sarah Bro ånde letter op.

Tidligere svømmer Sarah Bro har knoklet løs den seneste tid, og det hårde arbejde har haft sine konsekvenser. Men for nu kan Sarah sænke skuldrene og nyde.

LÆS OGSÅ: Afbryder 'Paradise Hotel'-optagelser

- Så speciel en følelse at vende tilbage til livet efter slutspurten på min bachelor. Jeg afleverede i mandags, og jeg har været så lettet lige siden. De sidste mange uger har jeg primært brugt foran computeren på læsesale rundt omkring i byen, skriver Sarah i et længere opslag på Instagram og tilføjer:

- Det har været en enormt stressende og hård proces for mig, som helt klart har været en blanding af en følelse af tidspres og mine egne forventninger til mig selv. Jeg har en tendens til at lægge enormt meget pres på mig selv og kan godt føle mig fanget i min egen perfektionisme.

Sarah ved godt, at mange andre har skrevet en bachelor før hende - og det der var større, alligevel har det fyldt hele hendes verden.

- Jeg har lært så mange spændende ting ved at skrive den her bachelor - både fagligt og om mig selv. I sådan en stresset periode, synes jeg, det er virkelig nemt at ‘falde i’ og komme til at snakke grimt til sig selv, hvilket jo simpelthen bare gør sådan en tid endnu mere pres. Så det vil jeg gerne lige huske mig selv på og blive ved med at øve mig i, skriver Sarah.

LÆS OGSÅ: Kendte danskere sættes i forbindelse med vild svindelsag

Sarah skal op og forsvare sin bachelor den 17. juni, så helt færdig er hun ikke endnu.