Sara-Marie Maltha tager bladet fra munden: Skilsmissen trækker ud

Skilsmissen fra Bille August trækker i langdrag og parterne bor da også fortsat under samme tag.

Skilsmissen fra Bille August, 75, trækker ifølge Sara-Marie Maltha, 52, ”lidt ud”.

Efter 21 år gik de fra hinanden i februar, og hun bor fortsat i huset.

– Han har arbejdet så meget, så jeg har valgt at blive hjemme med børnene. Det skal selvfølgelig ordnes på længere sigt, sagde skuespilleren, der havde deres søn, Amadeus, 19, med til streamingkanalen Max' premiere på "The Penguin".

LÆS OGSÅ: Dorthe Kollo skal være oldemor

Artiklen fortsætter under billedet...

Sara-Marie Maltha sammen med sønnen Amadeus.

Det tidligere ægtepar, der fandt sammen i 2002 og blev gift i 2012, har også døtrene Amaryllis, 21, og Aya Anemone, 11.

– Det er ikke til at vide. Det må du spørge Bille om. Han har sikkert en forklaring, svarede Sara-Marie Maltha, da hun blev spurgt om, hvad der gik galt mellem dem.

LÆS OGSÅ: Janni Ree politianmeldt igen

I et interview med "Alt for damerne" i 2018, satte den ellers private filminstruktør ord på, at ét af hans nulpunkter med livet, er, når kærligheden i et forhold forsvinder uden, at man kan gøre noget ved det:

– Jeg tror, det er mine skilsmisser. Det er så forfærdeligt at nå frem til den erkendelse, at den store kærlighed, som vi troede så meget på, er forsvundet. Hvor forsvandt den hen? Jeg kan ikke komme på noget, der er værre, end at skulle træffe sådan en beslutning.

- Jeg har kun været gift en gang før, men jeg har levet sammen med fem kvinder i længere tid, og det er det samme brud, uanset om man er gift eller ej. Man forelsker sig, er helt opslugt af kærligheden, og man får børn sammen, fordi man føler, det er det rigtige. Og så forbruger man kærligheden, den forsvinder, og pludselig står man der og kan ikke forstå, hvad pokker der skete. Den kærlighedskapital, man havde sammen, er opbrugt. Der er ikke mere at tage af, og man må gå hver til sit. Det er et nulpunkt.

Artiklen er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad og er en redigeret udgave. Du kan tegne et abonnement ved at klikke HER.