Remee om hård periode: Mit liv brød sammen

Hitmageren fortalte om et 'turning point' i podcasten 'Casper 3080 Tikøb', hvor Casper Christensen kom ham til undsætning.

Gamle venskaber kan blusse op igen, når man mindst ventede det.

LÆS OGSÅ: John Zoffmann i ‘Bachelorette’: Her har du set ham før

Det mærkede produceren og sangskriveren Remee Jackson særligt, da komikeren Casper Christensen besøgte ham på et tidspunkt, hvor hitmagerens liv mere eller mindre var brudt sammen.

Det snakkede de to venner nærmere om i Casper Christensens podcast 'Casper 3080 Tikøb'.

- Da mit liv brød sammen sidste år, hvor jeg sad i et kæmpe palæ i Vedbæk, nede på gulvet, rallende og fuldstændig desillusioneret, fordi alt var gået i stykker, så var du én af dem, der kom og besøgte mig, fortalte Remee, mens Casper tilføjede:

LÆS OGSÅ: John Zoffmann i ‘Bachelorette’: Her har du set ham før

- Jeg kunne se, du var ramt, og at der var sket noget med dig. Jeg så det som en åbning til faktisk bare at lytte til dig.

Om Remees sammenbrud i 2022 har haft noget at gøre med det afsluttende forhold til ekskæresten Mathilde Gøhler efter otte år sammen, nævnes ikke specifikt i podcasten. Men Remee genkaldte dog, hvordan det var at åbne op og være 'skrøbelig' overfor Casper:

- Jeg har altid været en overlever. På en måde selvforsynende. Og jeg har haft enormt svært ved at være svag overfor folk, hvor jeg altid har følt, at jeg jo bare klarede den. Men at sidde overfor en person som dig med den historie, vi har haft, og være skrøbelig uden at have et svar eller en form for forsvar, det var sgu et ret vildt 'Turning Point'. Jeg er glad for, at du kom og gav mig nogle af de vigtigste råd.

LÆS OGSÅ: Droppede ‘X Factor’: Det skal hun nu

Du kan lytte til hele afsnittet af Casper Christensens podcast lige her.