Realitystjerne i vild forvandling

Asbjørn Nielsen jagter muligheden for at konkurrere på professionelt niveau.

Da Asbjørn Nielsen indtog villaen i 'Ex on the Beach', var han allerede en veltrænet fyr, men der er blevet løftet mange jern siden da, og i weekenden deltog han i en fitnesskonkurrence. Det er hverken hans første eller sidste konkurrence, for Asbjørn drømmer om at blive professionel atlet.

LÆS OGSÅ: Voldsomt klip: ‘Robinson’-deltager i ekstremt smertehelvede

- Konkurrencen i weekenden er egentlig bare en, man skal igennem for at kunne stille op til konkurrencer længere fremme, hvor man kan vinde det, der hedder et procard, og det er egenligt det, jeg prøver at gå efter. Så nu har jeg adgangsbillet, og nu skal der bare arbejdes videre, fortæller Asbjørn og fortsætter:

- De næste to konkurrencer ligger om nogle måneder. Det er ikke fordi, jeg regner med noget som helst. Men nu, hvor jeg er i form, prøver jeg at gå efter det. Procard betyder egenligt bare, at du er professionel og kan begynde at tjene penge på det, hvis du altså vinder vel og mærke. 

LÆS OGSÅ: Genopliver 'Sommer i Sunny Beach'

Derfor skal Asbjørn i endnu skarpere træning, og det starter med en såkaldt reverse diet, hvor målet er at bygge nogle flere kilo på sin krop, så han med egne ord kommer med en bedre pakke til næste konkurrence.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino: Det er det værste ved at lave 'X Factor'

Se de vilde billeder af Asbjørn fra weekendens konkurrence her: