Premiere på den danske film "Børnene fra Sølvgade". Mads Geertsen aka Onkel reje

Onkel Reje om sit livs mareridt: Jeg kommer aldrig over det

Mads Geertsen, kendt som Onkel Reje, bryder tavsheden om den offentlige hetz, han var udsat for tilbage i foråret 2023.

For første gang siden en voldsom shitstorm ramte ham sidste år, åbner Mads Geertsen, bedre kendt som Onkel Reje, op om de dybe ar, tiden har efterladt.

- Jeg tror aldrig, jeg kommer over det, indrømmer han kortfattet til sidste uges premiere på børnefilmen ”Børnene fra Sølvgade”, som han også selv medvirker i.

 Artiklen fortsætter under videoen. 

Mads Geertsen blev i foråret 2023 udsat for en ondsindet hetz, der kulminerede med grove trusler og urimelige beskyldninger. Angrebene kom hovedsageligt fra voksne, der gennem sociale medier anklagede ham for alt fra at have en satanistisk dagsorden til at være pædofil.

Den 54-årige skuespiller blev sygemeldt i maj 2023 på grund af den mentale belastning, angrebene medførte, hvilket tvang ham til midlertidigt at træde tilbage fra rampelyset.

Det var en hård tid for den ellers så energiske og glade tv-personlighed, men i mørket fandt han også lys i form af en overvældende mængde støtte fra børnefamilier og fans, der stod op for ham.

– Jeg vil gerne lige benytte lejligheden til at sige tak for alle de varme og hjertelige beskeder, jeg har fået og tegninger, blomster og øl. Uden det rygstød - det kærlighedsstød - er jeg ikke sikker på, jeg var kommet op på cirkushesten igen. For det var virkelig en vanvittig omgang, jeg oplevede, lød det tilbage i 2023 i en video på DR’s Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Nukâka Coster-Waldau åbner nyt studie

Geertsen havde sin debut som karakteren Onkel Reje i DR-programmet ”Onkel Reje og børnenes brevkasse” i 2013, og han har lige siden optrådt i et hav af forskellige børneprogrammer. Udover tv er Onkel Reje også en fast artist i Cirkus Summarum, ligesom han har udgivet en række børnesange.