NEW YORK, NY - NOVEMBER 26: Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik and Louis Tomlinson of One Direction perform on ABC's "Good Morning America" at Rumsey Playfield, Central Park on November 26, 2013 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

One Direction-medlemmer reagerer på tragisk dødsfald: Fuldstændig knuste

De tidligere bandmedlemmer udtrykker, at de har brug for tid til at bearbejde og sørge over tabet.

Liam Paynes alt for tidlige død har sendt chokbølger rundt i hele verden. Natten til torsdag dansk tid afgik Liam Payne ved døden, blot 31 år gammel.

Det skete efter, at det tidligere One Direction-medlem faldt ned fra en balkon på et hotel i den argentinske hovedstad, Buenos Aires.

LÆS OGSÅ: Hotelpersonale slog alarm: Nervøse for Liam Payne

Nu sætter de tidligere One Direction-medlemmer, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik og Louis Tomlinson, ord på tabet af Liam Payne, som de kalder for deres "bror. 

Det gør de på One Directions officielle Instagram-profil. 

- Vi er fuldstændig knuste over nyheden om Liams bortgang. Med tiden, og når alle er i stand til det, vil der være mere at sige, indleder de opslaget. 

LÆS OGSÅ: Foreløbig obduktionsrapport afslører tragiske detaljer om Liam Paynes død

Videre skriver de tidligere bandmedlemmer, at de har brug for tid til at bearbejde og sørge over tabet. 

- De minder, vi delte med ham, vil blive værdsat for evigt. Lige nu går vores tanker til hans familie, hans venner og de fans, der elskede ham sammen med os. Vi vil savne ham utrolig meget. Vi elsker dig, Liam, afslutter de opslaget. 

 "Jeg vil altid savne ham"

Også Harry Styles skriver på sin egen Instagram, at han er "dybt knust" over Liam Paynes bortgang. 

- Hans største glæde var at gøre andre mennesker glade, og det var en ære at være ved hans side, mens han gjorde det. Liam levede med åbent hjerte, fuld af livsglæde, og han havde en smittende energi på livet. Han var varm, støttende og utrolig kærlig, skriver sangeren. 

Ifølge Harry Styles vil den tid, de tilbragte sammen, være blandt de mest skattede år i hans liv. 

- Jeg vil altid savne ham, min kære ven. Mit hjerte brister for Karen, Geoff, Nicola og Ruth, hans søn Bear og alle dem rundt om i verden, der kendte og elskede ham, som jeg gjorde, slutter han. 

LÆS OGSÅ: Caroline vågnede til beskeden om sit idols død: ”Kan man sørge over et menneske, man aldrig har kendt?”

Artiklen fortsætter under opslaget: 

"Jeg har mistet en bror"

Louis Tomlinson skriver på sin Instagram-profil, at han har "mistet en bror". 

- Jeg er fuldstændig knust over at skulle skrive dette, men i går mistede jeg en bror. Liam var en, jeg så op til hver dag – så positiv, sjov og venlig en sjæl, lyder det indledningsvist. 

Videre mindes Louis deres tid i One Direction, og hvad Liam Payne har betydet for ham. 

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager i stor sorg over dødsfald

- Jeg føler mig utrolig heldig over at have haft dig i mit liv, men jeg har virkelig svært ved tanken om at sige farvel. Jeg er så taknemmelig for, at vi kom endnu tættere på hinanden efter bandet, talte i telefon i timevis og mindedes de tusindvis af fantastiske minder, vi havde sammen, skriver han videre og tilføjer:

- Det er en luksus, jeg troede, jeg ville have med dig for livet. Jeg ville have elsket at dele scenen med dig igen, men sådan skulle det ikke være.

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik"-deltager får fængselsstraf

Slutteligt skriver Louis, at han altid vil være der for Liam Paynes søn, Bear, hvis han får brug for ham. 

Liam Payne efterlader sig sin syvårige søn, Bear, som han har sammen med den engelske sangerinde Cheryl Cole.