Olivia Salo taler ud om fødslen: Skrottede fødselsplan

Tidligere på ugen blev 'Paradise'-værten mor, og her gik det ikke helt som planlagt.

Når man er førstegangsfødende er det noget nær umuligt at forestille sig, hvad der venter, og hvordan ens krop vil reagere på det, der venter den. Det har 'Paradise Hotel'-værten Olivia Salo, som blev mor onsdag d. 4. september måttet sande.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler har født: Se de søde billeder her

Under hendes fødsel gik det nemlig ikke helt som planlagt, men heldigvis blev resultatet sønnen Oscar Salo Bjerg, og kærligheden er altoverskyggende. På sin Instagram fortæller Olivia mere om, hvad der skete under fødslen.

- Det vildeste og mest vanvittige og ubeskriveligt jeg nogensinde har prøvet. Efter 6 timers intense stormveer uden pauser, skrottede jeg min fødselsplan som ellers involverede et badekar og 0 medicin og gav den fuld gas med epidural og lattergas. Jeg tror bedst, jeg kan beskrive hele oplevelsen som tre meget forskellige og følelsesmæssige etaper, der katapulterede med en fødsel i tordenvejr på en tropenat, skriver Olivia på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette' har født

- Det tog 24 timer og 2 pres og kom nok også som en overraskelse for både mig, Sofus og jordemoderen (og den lilla/glimmer fødestol jeg sad på, på gulvet. Men der var Otto. Den smukkeste lille perfekte dreng, der ligner sin far på en prik, og som kom til verden sammen med den smukkeste solopgang. Det her er det vildeste nogensinde. Jeg er forelsket i Sofus på helt nye niveauer, og så elsker jeg et lille menneske mere end noget andet nogensinde.

Læs hele opslaget og se søde billeder samt en video fra fødestuen herunder: