Nu taler Katherine Diez ud: Jeg havde et kokainmisbrug

Med sin nye bog, siger Katherine Diez, at hun lægger alle kortene på bordet om tiden op til plagiatskandalen.

Katherine Diez, 35, sparer hverken sig selv eller de kendte mænd, hun har haft et forhold til, i sin nye bog, "I egen barm", der udkommer i dag.

LÆS OGSÅ: Janni Ree indrømmer utroskab

Her fortæller hun blandt andet, at hun under sit "seneste forhold" udviklede et misbrug af kokain.

- Da jeg først gik i gang med at skrive med en ambition om at 'let it all out', ikke at putte med noget, fandt jeg ud af, at der var nogle ting, der ville ud. Eksempelvis det kokainmisbrug, jeg udviklede i mit seneste forhold. Først tænkte jeg: ’Fuck, det kan jeg ikke skrive’. Det var ekstremt grænseoverskridende. Men bogen var en uddrivelse. Det har været alt eller intet for mig, siger hun i et stort interview med Politiken.

Udgivelsen af "I egen barm" har været så hemmelig, at Adam Price, 57, som Diez var kæreste med i perioden op til plagiatskandalen rullede, kun måtte læse de afsnit, der omhandler ham, under overværelse af blandt andre Diez' advokat.

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen sætter ord på Hugos død: Jeg døde sammen med ham

Katherine Diez har også dannet par med den socialdemokratiske politiker Dan Jørgensen. 

Den 49-årige tidligere minister og kommende EU-kommissær har endnu ikke kommenteret bogen.

Katherine Diez.

- Som barn var jeg rædselsslagen for at begå fejl. Siden forsvandt jeg ind i en drømmeverden, hvor intet måtte gøre ondt. Jeg ville gøre alt for kærlighed, hvor kaotisk den end var. Jeg begik fejl. Store og små. Værst af alt gjorde jeg andres ord til mine. Det har jeg ikke gjort i denne bog. Det er mine ord, min historie og min vej tilbage til livet, skriver Diez på bagsiden af bogen.

LÆS OGSÅ: Adam Price overvåget af advokat: Katherine Diez krænker mit privatliv