Nu sker det endelig: 'Bagedyst'-baby på vej

Tobias Hamann og kæresten Patricia Thybergs lille dreng er på vej til verden.

Den første april fortalte vinderen af 'Den store bagedyst', Tobias Hamann og kæresten Patricia Thyberg, at de skulle være forældre, og det kan de blive når som helst nu. 

LÆS OGSÅ: Geggo om stor beslutning: Vil skærme børnene

I dag er Patricias fødsel nemlig blevet sat i gang, selvom der stadig er nogle uger til termin. 

- Nu checker vi ind på Hillerød, og håber vores lille baby får en god første rejse. Tak for alle jeres søde beskeder, vi ses på den anden side til en ny virkelighed, skriver parret i et fælles opslag på Instagram. 

Grunden til den tidlige igangsættelse er, at Patricia for små to uger siden fik konstateret leverbetinget graviditetskløe, hvilket kun rammer 1-3 procent gravide.

LÆS OGSÅ: Private optagelser: 'Robinson'-Marc giver status fra hospitalssengen

- Min krop begyndte bare at klø helt vildt meget - og mærkelige steder, det er under fødderne og sådan noget. Det hjælper lidt at tage piller mod det, men det er ikke så rart - særligt om aftenen, fortalte Patricia for nylig til HER&NU/Realityportalen, og Tobias stemte i:

- Da vi fik svar på blodprøven, fik vi et opkald, at vi skulle komme ud på Hillerød den dag, så det føltes okay akut, og tallene er rimelig høje. Normalt kan man godt gå til termin, men de har så anbefalet, at hun bliver sat i gang to uger før termin.

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker skilsmisse 'Årgang 20'

Se parrets opslag på Instagram fra tidligere i dag herunder.