Efter 33 dage på sygehuset: - Endelig kan vi tage Marlon hjem

Tirsdag den 10. september bliver en dag, som Bolette og Jaffer aldrig vil glemme.

I starten af august blev Bolette og Jaffer forældre til en lille dreng, Marlon Birch Janjooa. Fødslen kom pludseligt og otte uger før termin, derfor blev parret indlogeret på Holbæk sygehus' neonatal afdeling, som er en afdeling for for tidligt fødte.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen mentalt ødelagt: Minderne er væk

Parret har ikke lagt skjul på, at hele forløbet omkring den for tidlige fødsel har været hårdt, og derfor er dagen i dag tirsdag den 10. september en lykkens dag. 

- For os er den her tirsdag noget helt specielt og en dag vi aldrig glemmer, skriver Bolette til en video på Instagram og forklarer: 

-  Det er dagen hvor vi efter en pludselig fødsel og et 33 dage langt ophold på neo, endelig kunne tage vores elskede Marlon med hjem.

Selvom forløbet har været hårdt, lægger Bolette vægt på, at de seneste 33 dage også har givet parret en masse. 

- Vi har lært så meget om os selv, det at være forældre og lært vores søn så godt at kende. Der har været et hav af følelser i den tid, men vi tager hjem så meget stærkere sammen alle tre, sikke et team vi er! Nu står den på en tid, hvor så meget også er nyt selvom det er i vores egne omgivelser. Vi er lykkelige og fortsætter vores Marlonboble, lige her hvor han hører til. 

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker skilsmisse 'Årgang 20'

Læs hele opslaget fra Bolettes Instagram herunder og se den søde video, som hun har delt.