Nik og Jay gæster Peter Falktoft og Esben Bjerre i OL-programmet 'I Paris går det godt'

Nik & Jay til OL i Paris: Jeg drømte om det som barn

Jay havde en barnedrøm som de fleste.

I dagens afsnit af 'I Paris Går Det Godt' har værterne Peter Falktoft og Esben Bjerre inviteret vennerne Nik & Jay med som skateboardingeksperter.

LÆS OGSÅ: Linses vilde fornemmelse: Han lever stadig

Artiklen fortsætter under videoen.

Nik & Jay møder Esben og Peter ved finalen i skateboarding til en snak om deres egen erfaring med skateboardkultur og får blandt andet vendt, om musikerne selv er gode nok til at stille op på OL-niveau.

- Jeg glæder mig som en lille knejt. At se det live – det er ubegribeligt. Fabelagtigt, lyder det fra Nik, der ligesom Jay har elsket sporten, siden de selv som 12-årige tog den op og ned ad ramperne i de lokale skaterparker.

LÆS OGSÅ: Tre år med fertilitetsbehandling: Forholdet er under pres

Artiklen fortsætter under billedet.

Nik og Jay gæster Peter Falktoft og Esben Bjerre i 'I Paris går det godt'

Men var det ikke blevet til en karriere inden for pop og poesi, kunne det så være endt med, at de selv stod som deltagere ved et OL?

- Da jeg var lille, drømte jeg om at blive enten skater eller fodboldspiller, fortæller Jay, som dog hurtigt blev bevidst om, at niveauet næppe ville række til en OL-deltagelse. Men det betød nu heller ikke så meget.

- Selv når vi var til konkurrencer, handlede det mest om stil. Så længe man så dope ud, var det godt, griner han.

LÆS OGSÅ: Kathrine Heindahl opereret kort før OL

Passionen for det lille bræt på fire hjul er dog intakt, og begge glæder sig over, at sporten de seneste år har vokset sig så stor, at det nu er én af de mest populære ved OL. En glæde de deler med Peter Falktoft:

- Det her er nærmest den vigtigste disciplin, for det er nøglen til, at der også er nogen, der ser OL om 20-30 år, vurderer Peter Falktoft, som sammen med makkeren Esben Bjerre sender daglige programmer fra OL på MAX.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i Paris: Her er de danske OL-par

Se klippet herunder: