Neel Rønholts usikkerhed: Fik hjælp af familieterapeut

For Neel Rønholt har det ikke altid været lige let at have små børn

Det er ikke altid en dans på roser at være en småbørnsfamilie, og det kan skuespiller Neel Rønholt i den grad skrive under på. I en artikel i det seneste magasin 'Vores Børn' fortæller Neel åbent og sårbart om en svær tid.

Privat danner Neel par med skuespilleren Jens Sætter-Lassen, og da skuespilsparret fik deres andet barn, Franka, overraskede det Neel, at det hele denne gang var mere udfordrende.

- "Problemet" var, at Franka ikke gjorde, som jeg sagde, og det kom helt bag på mig. Måske fordi det var modsat af, hvad jeg tidligere havde oplevet som mor. Den klassiske toer, muligvis, fortæller Neel til 'Vores Børn'.

LÆS OGSÅ: Sandra Sommer mindes Merle med ny tattoo

Udfordringerne blev ikke mindre og Neel blev fyldt af frustration.

- Til sidst var jeg bare trængt op i en krog og var blevet ked af det og frustreret, fordi jeg simpelthen ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, og fordi jeg ikke havde meget overskud at tage af.

LÆS OGSÅ: Gravide Elvira savner især én ting

Det endte med, at Neel tog kontakt til en familieterapeut for at lære at håndtere udfordringerne og for at få nye værktøjer med sig. Det var ikke nemt at vise sig fra sin sårbare side, men det havde god effekt.

- Det var pissehårdt at åbne sig selv sådan op i familieterapi, men det lærte mig, at det bare er sådan, det er i moderskabet. At der er ting, man ikke ved, og at det er okay.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-par kæmper for at få børn: Vi er tættere på

I dag er hendes to børn, Ellen og Franka, henholdvis 10 og seks år og familielivet og moderskabet er blevet lettere i takt med, at børnene er blevet større. Dét nyder Neel.

- Generelt nyder jeg virkelig der, hvor vi er nu. Der er noget skønt ved, at ens børn bliver ældre og kan mere selv. Der er mere tid og overskud. Også i parforholdet.