Molly Egelind.

Molly Egelind afslører: Fortryder 'Far til fire'-rolle

'Sygelejeskolen'-skuespilleren afslører i et podcastafsnit, at hun fortryder sin rolle i genindspilningen af 'Far til fire'-klassikeren fra 2005.

Skuespiller Molly Egelind er især kendt for sin bærende rolle i komedie-dramaserien 'Sygeplejeskolen', som har kørt i bedste sendetid hjemme i de fleste danskeres stuer.

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Derfor bliver Elvira og Mortada filmet

Og selvom den nu 36-årige skuespiller først blev uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i Odense i 2015, har hun medvirket i flere film- og tv-produktioner inden da - blandt andet genindspilningen af 'Far til fire'-klassikeren fra 2005, hvor hun spillede Camilla.

Artiklen fortsætter under videoen...

Men det er tilsyneladende ikke en rolle, som Molly Egelind har været særlig stolt af at spille. Det afslører hun i det seneste afsnit af podcasten 'Mathias Helts Talkshow', hvor hun gæster med to andre.

I slutningen af afsnittet stiller vært Mathias Helt sine gæster nogle spørgsmål, som de hver især får få øjeblikke til at svare på, og det oplagte spørgsmål til skuespilleren lød på, hvilken rolle hun aldrig ville spille igen.

- Den rolle jeg spillede i 'Far til fire', afslører Molly Egelind efter lidt betænkningstid, mens Mathias Helt hurtigt får fulgt op med spørgsmålet om, hvorvidt det er på grund af Martin Brygmann.

Det lader dog ikke til, at Molly vil svare på det ellers oplagte spørgsmål, men beder i stedet gentagende gange om at klippe det ud af podcasten.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender' er tilbage: Se de fire mænd her

- Mig og Carla (som spillede 'Søs' i filmen, red.) hyggede os rigtig meget på optagelserne, men måske vi bare skulle skifte emne, lød det fra Molly Egelind til sidst.

Hør hele afsnittet her.